Så blev det til point !

65

Efter et par skuffende resultater, stod den på bundopgør imod Avarta og første gang U17A skulle på udebane i sæsonen.

Samtidig var det også første kamp på græs og det kunne man tydeligt se på spillet, som var meget langsomt og der manglede virkelig flow i spillet.

Avarta træk sig langt tilbage og efterlod meget af initiativet til os, men fik aldrig rigtig udnyttet det i første. Eneste store chance, var da Julius stikker den dybt til Elijah, der har taget et godt løb på tværs af banen, men hans afslutning ryger snert forbi stolpen.

Ikke lang tid efter får vi en omstilling efter et hjørne til Avarta og Mo driver bolden frem i 3 mod 3 situation. Desværre bliver bolden til Grevy for lang og chancen løber ud i sandet.

Avarta ville også være med og efter en halv time, kommer de igennem i vores venstre side, og kommer til indlæg. Heldigvis er Silas først på indlægget og får clearet.

Efter en lille opsang i pausen, kom vi helt anderledes ud til 2. halvleg. Der var væsentlig mere gejst, og niveauet blev hævet til det niveau vi skal spille på. Desværre fik vi ikke skarpheden med i spillet.

Vi fik ellers skabt nogle store chancer til Oliver, Silas, Grevy, Julius og Reiter, men bolden ville bare ikke ind. Til gengæld var vi skarpe i den anden ende, hvor vi holder Avarta på 3 afslutning, som Albert har fuldstændig styr på.

Så kampen ender 0-0, og vi fik dermed vores første point, men det burde ha været 3.

Næste kamp er på søndag hjemme kl. 13.30 imod Hørsholm Usserød.

Dagens hold: Albert – Silas – Lau – Sebastian – Oliver – Mau – Behnke – Julius – Elijah – Mo – Grevy

Bænken: Reiter – Laurits – Lux

Man of the match blev Oliver