U19 med den sværeste sæson i den bedste fodboldrække i ØST Danmark, og alligevel er der bare noget helt særligt over disse drenge. I dag mod endnu et tophold, Farum, holdt vi igen nullet og scorede 2 gange.

Så SEJR til mageløse U19, og vi er med helt i toppen. Kun et nederlag i sæsonen og kun 8 mål imod os i 9 kampe. Dagens målscorere var Casper Korndrup i 1. halvleg på oplæg af Biele, og i 2. halvleg byttede de rundt med Patrick Bielefeldt som målscorer.

Fantastisk defensiv

Vi har spillet mod de andre hold i TOP 5, og uden at tabe. At vi lukker mindre end 1 mål ind i hver kamp mod de bedste U19 hold i Øst er helt vanvittigt. Bedste defensiv i U19 Øst.

En af årsagerne, der er flere årsager, men lad os lige fortælle lidt kort om Laurits Fedder, som er klippe-solid, en af de gode drenge. Sindssygt hurtig og nærkamp stærk. Og når han pludseligt tager sine ryk frem i banen, så skal hele modstander holdet tænke sig om, de kommer til at halse efter. Så går det stærkt, og der ryger en mand eller to af på vejen.

LAU som vi kalder ham, er en af de stærke defensive kræfter på et hold, som præsterer i modgang og op af bakke. 12 spillere fra truppen kunne spille i dag, og så lånte vi Nikki fra U17. En af vores spillere er den meget unge 00er Claudio. Så det er klasse. Vi ville gerne have haft 1. års U19 spilleren Festim med, men 1. Senior skulle bruge ham lørdag, så desværre…endte vi med kun at være de 13 spillere. Han er efter en karantæne til Rune på 1. senior været med i startopstillingen på senior 4 gange i træk for 1. senior. Det er flot.:-)

LAU er den spiller, som alle trænere ønsker til deres forsvar. Han spiller sammen med ligesindede, som vi lige fortæller om en anden dag. LAU´s familie er altid med og bakker op, hjemme eller overalt i Øst, og det er oftest med masser af frugt, masser af billeder og bare en af de flere familier som vi har omkring U19, som er med til at gøre en forskel. Mange familier er med og støtter os. Hvis ikke de ved det, så skal de vide, at det er en afgørende forskel.

U19 og holdet bag, er som en landsby, en by i byen og vi står sammen.

Man kommer sgu til at græde, når denne sæson er forbi, for det er fantastiske mennesker, som bakker U19 op. En helt speciel følelse. Mere om de andre en anden dag. Men mange familier af høj klasse..:-)

Trænere og drenge kan nyde dagen, for endnu en bundsolid indsats og kun tilfældigheder imod os gør, at vi ikke ligger nummer 1, i vores optik. Vi har dog aftalt, at vi går benhårdt efter at vinde de sidste 4 kampe og prøver at genvinde U19 Øst 1.

FORZA U19 og B1908