Remis i lokalopgør mod Fremad Amager

510

Lørdag formiddag var det giganternes kamp på den nye kunstbane hvor B1908s Master hold (50-55år) tog imod Fremad Amager.

Disse lokalopgør er ekstremt populære og der har været kamp om pladserne til dagens kamp. En af vinderne var den gamle 1. holds stjerne Søren Schrøder “Mini” som rejste til Amager helt fra Falster

8erne var spilstyrende og dominerende gennem hele 1. halvleg. Midtbanegeneralen Ronnie Jacobsen sørgede for at fordele boldene godt og lukke hullerne før de opstod.

Desværre mundende det ikke ud i de store chancer til 8erne i 1. halvleg på trods af den åbenlyse dominans. Stillingen var således ufortjent 0-0 ved pausen.

8erne var fortsat mest på bolden i starten af 2. halvleg og det kom til et par chancer i løbet af de 15 minutter. Efter et hurtigt opspil midt på banen får “Madsen” pludselig en chance i feltet. 1-0 til 8erne. Efter scoringen går Fremad Amager lidt i stå og kan ikke rigtig finde energi til hverken offensive eller defensive løb og 8erne virker derimod springfyldt af energi. Der er åbent i Fremads forsvar som på trods af situationen står højt i banen og “Mini” hugger til udefra og Fremads keeper må måbende se bolden sejle hen over hovedet uden chance for at nå det (så skulle han ihvertfald have sluppet jorden med fødderne). Et langskud 40 meter fra mål fører til stillingen 2-0.

Ganske kort til efter sætter Ronnie et angreb igang i højre side med en et flot hæl loop til Jens Henrik som sender Madsen afsted. Madsen stormer frem af sidelinien og lægger den ind over til Carsten første gang som flugter, men desværre misser. Millimeter fra en 3-0 føring ti minutter før sidste fløjt.

Minuttet efter opstår der lidt rod foran 8ernes mål hvor Fremad uden egentlig at være farlige får den bugseret over mållinien. Istedet for 3-0 var stillingen pludselig 2-1. Heldigvis er der under 7 minutter igen så 8erne skal bare holde stand. Men luften er feset af ballonen. Fremad har nu bolden og spillet. 8erne er presset i bund og kort før slutfløjtet får de reduceret til kampens resultat 2-2. Ufortjent og ærgelig start på en forårsmild lørdag i Februar.