Pres på B1908 efter nyt nederlag

231

Med en overtidsscoring tog Fremad Valby alle tre point i lørdagens opgør med otterne, der nu har tabt fem kampe i streg og er pisket til at vinde årets sidste kamp på lørdag for at holde trit med midterholdene.

Otterne hang gevaldigt med mulen efter lørdagens kamp mod Fremad Valby. Forståeligt nok. For det var tungt at forlade banen uden point for femte kamp i træk – endda efter et sejrsmål i overtiden. Dermed fik Fremad Valby revanche for opgøret tidligere på året, hvor det var otterne, der tog point i sidste minut.

Det var langt hen ad vejen den samme historie, som vi har set i de seneste kampe. B 1908 tilspiller sig en hel del – også store – chancer, men har rigtig svært ved at putte bolden ind. Igen i dag var der mange muligheder for at komme foran.

Begge hold åbnede kampen temmelig usikkert, og det var så som så med det flotte, polerede fodboldspil på den knoldede bane. Også en kraftig vind gjorde forholdene svære for de 22 spillere i Valby Idrætspark.

Mange otterchancer
Fremad Valby havde to udmærkede forsøg i kampens åbning, mens vi skulle hen i midten af halvlegen for at finde otternes første mulighed. Valdemar Mendez Brockdorff blev spillet fri og forsøgte sig med et lob over målmanden men ved siden af.

Topscorer Kristian D. Larsen havde to store muligheder for at bringe otterne foran mod slutningen af halvlegen, men begge gange gik bolden forbi mål. Og heller ikke en kraftig appel om straffespark, da Benjamin Fey blev nedlagt i feltet, førte til noget. Dommerens fløjte forblev tavs.

God åbning på anden halvleg
Straks efter pausen var Kristian D. Larsen på færde igen. Han fik en friløber, men Fremad Valbys keeper forhindrede et føringsmål med en fodparade. Og nogle minutter senere var Larsen på spil med hovedet, men Benjamin Feys frisparksserv blev headet forbi mål.

Otternes største chance tilfaldt Valdemar Mendez Brockdorff ti minutter efter pausen. Bolden blev godt ført frem af Casper Nordström, og Kristian D. Larsen viste god boldomgang og lagde bolden for fødderne af ‘Valde’, der hamrede til bolden … men over mål.

Bitter overtidsscoring
Mod slutningen af kampen kom Fremad Valby mere med i kampen igen, og Mads Grarup, der havde erstattet Ovays Azizi i B 1908-målet, måtte ud i nogle gode redninger for at forhindre hjemmeholdet i at komme foran. Med ti minutter igen endnu en mulighed til Kristian D. Larsen, der sled sig godt fri, men ikke fik træf.

Og så … i dommerens overtal lød fløjten for frispark til Fremad Valby lidt uden for feltet. Mads Thomsen snød både mur og målmand og sparkede bolden ind til slutfacit 1-0. Bittert for otterne, der skal forsøge at vinde efterårets sidste kamp hjemme mod Karlslunde på lørdag kl. 13.

KAMPFAKTA
Danmarksserien, pulje 2
Lørdag 29. oktober 2016
Fremad Valby – B 1908 1-0 (0-0)
1-0 Mads Thomsen (90+1)
Advarsler: Michael Schmidt Nielsen, Fremad Valby (43)
Mads Severinsen, B 1908 (55)
B 1908’s hold: Mads Grarup, Benjamin Fey, Kevin Nauta, Casper Nordström, Marc Maze, Malthe Nygaard (Kasper Autrup, 89), Valdemar Mendez Brockdorff (Abdoulie Njai, 65), Martin Lisborg, Rune Christensen, Mads Severinsen (Khamis Akida, 83), Kristian D. Larsen
Dommer: Jesper Løwe Press
Tilskuere: ca. 75 i Valby Idrætspark

Foto: Marc Maze spillede en god kamp for B 1908. Arkivfoto