Point til U17 på en håbløs bane

118

Efter nederlaget til HIK, skulle vi rejse os ude mod nedrykkerne fra Roskilde. 2 dage før kampen, blev den lige pludselig rykket fra kunst til græs, men da vi kom derned så vi ikke nogen græsbane, men mere en jordbane med meget lang håret græs. Det satte selvfølgelig et stort præg på kampen, der blev en noget uskøn affære.

Vi startede kampen rigtig godt, med et højt pres, men banen gjorde det svært at spille, så det blev til meget direkte angreb. På trods af den gode start var det Roskilde der fik den første chance, men den bliver rettet af til hjørne.

Derefter bølgede kampen meget frem og tilbage uden de helt store chancer. Der skulle også en tilfældighed til før det først mål kom. En Roskilde spiller, snyder flot et par af vores, men afleveringen rammer en knold og hopper over foden på en af vores og havner tilfældigt hos en af deres der scorer til 1-0.

Bare 5 minutter efter scorer de til 2-0, i en situation, hvor Albert nok ikke er tilfreds med sin indsats. Et indlæg til bagerste snyder Albert, der dermed manglede da bolden blev sendt indover igen. Albert er lige ved at gribe den, men Roskilde spilleren kommer først på bolden og scorer.

Heldigvis er vi ikke så let at ryste. Bare 2 minutter senere er vi tæt på at reducere, da Julle finder Grevy på bagerste, men han får ikke ordentlig træf på bolden og den ryger bagom målet. Til gengæld var Grevy skarp, da han får bolden i dybden og løber mod målet. Han bliver stoppet ulovligt lige uden for feltet. Olabi som har været godt skydende tager frisparket og sparker den flot over muren, på undersiden af overliggeren og i mål. Dommeren dømte ikke mål, så heldigvis var Amin først over bolden og skubbede den over stregen. Men ifølge Amin var bolden inde og derfor selvfølgelig målet til Olabi.

10 minutter før pausen er Roskilde tæt på at øge, men heldigvis sparker han over mål.

I pausen var der god tro på tingene og vi startede også med en hurtig udligning. Allerede i det 2. minut udlignede Olabi efter flot forarbejde af Grevy, der efter en flot tur på højre kanten, kommer til bag linjen og spiller den til Olabi, der scorede sikkert.

Efter et kvarter var Olabi tæt på et hattrick, men hans afslutning bliver blokeret. Men 5 minutter senere burde han ha fået sit hattrick. Olabi sparker bolden i mål og den rammer nettet, men en Roskilde spiller der står inde i målet og clearer bolden og dommeren siger at det er ham der rammer nettet. Synd for Olabi og for os alle sammen, der det havde bragt os på 3-2.

Lige efter den situation får Roskilde gult kort, men vi fik desværre ikke noget ud af overtallet. Kort før slutfløjt får de faktisk et gult mere og vi satser ved at smide Reiter i angrebet, men fik aldrig lagt et ordentligt pres.

Tværtimod var Roskilde tæt på at stjæle 3 point på en omstilling, men Albert reddede flot.

Dagens Hold: Albert – Reiter – Lau ( c ) – Sebastian – Lauritz – Oliver – Costa – Julle – Olabi – Amin – Grevy

Bænken: Mads ( kom ikke ind ) – Lux – Uzi

Dagens mand blev Olabi med 8 stemmer foran Lau med 4 stemmer.

Dagens tal:

14 min 0-1

19 min 0-2

24 min 1-2 Olabi / Grevy

42 min 2-2 Olabi / Grevy

63 min gult Roskilde

78min gult Roskilde

Næste kamp er på fredag kl. 18.30 hvor Holbæk besøger Sundby Idrætspark