Pigefodbold

B1908 har siden 2008 opbygget en stor afdeling for pigefodbold på amager. Der er rene pigehold for alle årgange og der startes et nyt pigehold op for piger under 7 år hver September for piger der gerne vil spille fodbold.

Vi er i skrivende stund (april 2017) knap 150 piger der spiller fodbold i B1908. Vi er ved at opbygge et hold til mødrene i klubben så der også er et tilbud om rigtig damefodbold i klubben.

Hvis du er under 6 år, er pige og har et ønske om at spille fodbold på amager har vi også et tilbud til dig. Det kalder vi babyfoldbold som er et tilbud for både drenge og piger om fodbold i børnehøjde. Vores yngste spillere er startet som 16 måneder gammel. De ældste spillere i babyfodbold er 5 år.

I de yngste årgange trænes vores yngste piger én gang om ugen af de ældre fodboldpiger i klubben og én gang af en voksen træner. Konceptet fungerer supergodt med de lidt ældre piger som rollemodeller for de helt små piger og så kan den voksne træner tage sig at det lidt mere strukturelle omkring holdet. Enkelte hold træner mere end 2 gange om ugen.

Forældrene inddrages i stor stil til administrative roller og bruges også som hjælpetrænere når det er nyttigt og muligt og lysten er der.

Hvis du har lyst til at prøve at spille fodbold hos os så kontakt thomas på email thomas@b1908.com eller på telefon 22813030.

Man kan træne et par gange med for at se om fodbold for piger på Amager er noget for dig i B1908.