På pointtavlen igen – uafgjort i Odsherred

218
Jakob S. Jensen holdt buret rent mod TFC Odsherred

Efter tre nederlag på stribe kom B 1908 på pointtavlen med 0-0 ude mod TFC Odsherred. Hjemmeholdet fik Mohammad Ali udvist i anden halvleg.

B 1908 skulle søndag forsøge at komme tilbage på sporet efter tre nederlag på stribe i Danmarksserien og et pokal-exit mod Marienlyst i onsdags. Modstanderen var TFC Odsherred, der inden kampen var rækkens flittigst scorende.

Sammenholdt med, at otterne i de seneste fire kampe har indkasseret 13 mål, var der lagt op til en vanskelig opgave for B 1908, der havde Mads Bukhave ude med karantæne, men til gengæld Joachim Jensen med igen i forsvaret efter en skadepause.

Hjemmeholdet bedst fra start
TFC Odsherred åbnede bedst, og var meget i boldbesiddelse i det første kvarter, men som første halvleg skred frem fik B 1908 mere kontrol over kampen. Midt i halvlegen fik Kristian D. Larsen kampens første chance, men hans resolutte halvflugter endte i sidenettet.

Efter en halv time fik TFC Odsherred en stor mulighed, da bolden blev spillet frem i venstre angrebsside, men Jakob S. Jensen kom godt ud af sit mål og fik afværget den store chance.

Stor chance til Joachim Jensen
Den største chance til otterne i første halvleg tilfaldt Joachim Jensen. Efter et hjørnespark sendte velspillende Mikkel Kundstrup bolden til bageste stolpe, hvor David Chernet headede mod mål. Riposten sendte Joachim Jensen i sidenettet.

Den chancefattige første halvleg endte dog med en stor en af slagsen til hjemmeholdet. Yousef Ghani afsluttede tæt på mål fra en spids vinkel, men Jakob S. Jensen kom godt ned og fik forhindret en pauseføring til hjemmeholdet.

Rødt kort til Mohammad Ali
Anden halvleg startede dramatisk. Der var blot spillet fem minutter, da Mohammad Ali fik sin anden advarsel for et frispark midt på banen, og så var otterne i overtal i resten af kampen.

B 1908 lagde derefter tungt pres på TFC Odsherred, der dog stod kompakt i forsvaret og gjorde det svært for otterne at komme til chancer. Til gengæld var hjemmeholdet trods undertallet farlige på kontrastød.

Bolden dansede på mållinjen
Et hjørnespark til otterne efter 61 minutter endte i hovedet på Joachim Jensen og bolden ramte stolpen og dansede på mållinjen, men nåede lige akkurat ikke det sidste stykke over stregen.

Vi skulle helt hen til fem minutters overtid før otterne igen var farlige foran TFC Odsherreds mål. Martin Kyster afsluttede efter hjørnespark, men bolden strejfede en Odsherred-forsvarer og strøg lige forbi mål.

Første tredjedel overstået
Det kunne have været en perfekt afslutning på kampen, men med tre nederlag i bagagen, var 0-0 bestemt et godt resultat at tage med hjem til Amager. Positivt også, at Jakob S. Jensen og forsvaret holdt modstanderne fra at score.

Det var så den første tredjedel af turneringen. Otterne ligger nummer fire med 16 point, kun et point fra førstepladsen. Næste kamp er lørdag 6. oktober kl. 13 hjemme i Sundby Idrætspark mod Ishøj.

KAMPFAKTA
Søndag 30. september 2018
Danmarksserien, pulje 2
TFC Odsherred – B 1908 0-0
Advarsler: Haydar Said, TFC Odsherred (34)
Mohammad Ali, TFC Odsherred (42)
Can Muhammed Bardak, TFC Odsherred (50)
Besnik Mashuku, TFC Odsherred (60)
Yousef Ghani, TFC Odsherred (60)
Festim Mustafi, B 1908 (74)
Simon Sinkjær, B 1908 (90+1)
Udvisning: Mohammad Ali, TFC Odsherred (50) – anden advarsel
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Mikkel Knudstrup, Joachim Jensen (August Rosenmeier, 85), David Chernet, Johannes Marcher, Festim Mustafi, Frederik Storm (Simon Sinkjær, 76), Martin Kyster, Patrick Bielefeldt, Khamis Akida (Shimal Ado, 85), Kristian D. Larsen
Dommer: Dan Pedersen
Tilskuere: ca. 220 i Vig