Også sejr i den sidste testkamp

351
Målscorer til 1-0 Martin Kyster i duel med den tidligere B 1908-spiller Morten Sichlau

På lørdag går det løs i Danmarksserien. B 1908 vandt også den sidste testkamp – med 4-2 over Tårnby FF fra Københavnsserien.

Efter en kort og intens optakt er B 1908’s danmarksseriehold klar til at tage hul på den nye sæson på lørdag. Nøjagtig en uge før spillede holdet den sidste træningskamp, inden der er point på spil.

Tårnby FF fra Københavnsserien tog imod på Vestamager. I en varm kulisse var værterne en god sidste testmodstander for otterne i en kamp, der var ganske underholdende og chancerig, men også havde en snert af sommerkamp over sig.

Foran på straffe
Mads Bukhave åbnede kampen med en stor chance allerede i første minut, men blev pareret. Angriberen var også i fokus efter 12 minutter, hvor han blev bremset i feltet. Straffespark til otterne, som Martin Kyster sikkert sendte i nettet til 1-0.

Som halvlegen skred frem, kom Tårnby FF mere med i kampen og fik også tilspillet sig nogle udmærkede muligheder. Fire minutter før pausen kom udligningen på et langskud efter en omstilling.

En sand målfest
Anden halvleg åbnede med en sand målfest. Først var det Mads Bukhave, der slap fri og lobbede bolden over tidligere B 1908-keeper Nicolai Skovgaard til 2-1. Men bare to minutter senere var situationen den samme i den anden ende – og så stod det 2-2.

Kort efter havde Tårnby FF en stor mulighed, men afslutningen gik i sidenettet. Og så i stedet i den anden ende blev Frederik Storm spillet fri, og han bragte sikkert otterne foran på ny.

Udmærket sidste træningskamp
Efter den hæsblæsende start på anden halvleg, gik kampen noget ned i intensitet. Først i til allersidst blussede den op igen, da otterne satte et fint angreb op, som Elias El Massooudi afsluttede med scoring til 4-2.

Alt i alt en udmærket sidste træningskamp for otterne, inden sæsonpremieren lørdag 4. august kl. 14.00, hvor modstanderen er oprykkerne fra Sjællandsserien, Ishøj, der tager imod på Ishøj Idrætscenter.

KAMPFAKTA
Lørdag 28. juli 2018
Træningskamp
Tårnby FF – B 1908 2-4 (1-1)
0-1 Martin Kyster (strf. 12)
1-1 Tårnby FF (41)
1-2 Mads Bukhave (49)
2-2 Tårnby FF (51)
2-3 Frederik Storm (54)
2-4 Elias El Massooudi (89)
Advarsler: Tårnby FF (26)
Patrick Fleischer, B 1908 (90)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Mikkel Knudstrup (Benjamin Fey, 60), Joachim Jensen, David Chernet (Kevin Nauta, 67), Johannes Marcher, Festim Mustafi (Kasper Autrup, 60), Frederik Storm (Elias El Massooudi, 67), Martin Kyster (August Rosenmeier, 60), Patrick Bielefeldt, Khamis Akida (Patrick Fleischer, 58), Mads Bukhave (Admir Sabic, 60)
Dommer: Kim Verbrugh Larsen
Tilskuere: ca. 30 på Vestamager Idrætsanlæg