Nyt nederlag på hjemmebane

286
David Chernet gjorde en god figur, da han blev skiftet ind. Arkivfoto

En kontroversiel scoring blev afgørende, da B 1908 tabte 0-1 til Avedøre på hjemmebane og nu ligger sidst i Danmarksserien, pulje 2 efter to spillerunder.

Var bolden over stregen, da Avedøres Simon Boe Nielsen efter godt en halv time fik sidste fod på et hjørnespark? Meningerne var delte, og svaret får vi nok aldrig endegyldigt, men superligadommer Peter Munch Larsen, der var opmand i lørdagens kamp, var ikke i tvivl.

Fra sin position ude i straffesparksfeltet, var han overbevist om, at der var mål. Højlydte protester fra B 1908-lejren, der følte sig voldsomt bortdømt i situationen, var underordnede. Målkendelsen stod ved magt.

Spillet kom aldrig til at flyde
Scoringen blev den eneste og dermed også afgørende i en kamp, hvor otterne aldrig rigtig fik spillet til at flyde. Ikke mindst fordi Avedøres stærke defensiv evnede at sætte en stopper for de forsøg, hjemmeholdet diskede op med.

B 1908 havde Mathias Bukhave med i startopstillingen efter en længerevarende skade, men glæden var kort for den bomstærke forsvarer. Efter godt et kvarter måtte han lade sig udskifte. Han blev erstattet af David Chernet, der gjorde et stærkt indhop i forsvaret.

Ufarlige chancer
Otternes chancer før pausen var aldrig rigtig farlige. Kristian D. Larsen kom frem til et par muligheder, men fik ikke afsluttet ordentligt, og en afslutning af Martin Lisborg midt i halvlegen udfordrede heller ikke for alvor Avedøres keeper.

Avedøre var farlige på omstillinger, og lige inden scoringen havde gæsterne to gode muligheder. Den første blev blokeret til hjørnespark. Den anden tog Jakob S. Jensen i målet sig af.

Meget i boldbesiddelse
Otterne var meget i boldbesiddelse efter pausen, men igen havde holdet svært ved at spille sig frem til åbne chancer. Et godt forsøg fra Rune Christensen blev halvklaret af keeperen, men ingen fulgte op på riposten.

Indskiftede Shimal Ado var et frisk pust, og David Chernet, der blev kastet frem i kampens afslutning, havde også to udmærkede forsøg, blandt andet et farligt hovedstød, men ind ville bolden ikke.

Nyt hjemmebanenederlag
Så det endte med endnu et hjemmebanenederlag – unægteligt en noget anden åbning på sæsonen, end de fleste hvidblusede havde håbet på. Det hurtige kombinationsspil vi så i første halvleg mod TFC Odsherred var langt væk i lørdagens kamp.

Næste udfordring for B 1908 er Vanløse IF på udebane på lørdag kl. 13. Vanløse lagde godt ud med en 4-0 sejr hjemme over Roskilde KFUM og spillede senest 0-0 mod GVI. Spillerne har brug for støtte, så tag gerne en tur til 2720 på lørdag.

Se video fra kampen på b1908fans.dk

KAMPFAKTA
Danmarksserien, pulje 2
Lørdag 12. august 2017
B 1908 – Avedøre 0-1 (0-1)
0-1 Simon Boe Nielsen (33)
Advarser: Mathias Bukhave, B 1908 (3)
Yaqoob Butt, Avedøre (31)
Rune Christensen, B 1908 (36)
Abdoulie Njai, B 1908 (58)
Chris Lindskow, Avedøre (63)
Simon Boe Nielsen, Avedøre (67)
Festim Mustafi, B 1908 (79)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Saleem Nanji, Mathias Bukhave (David Chernet, 18), Benjamin Vielsted, Khamis ‘Junior’ Akida, Rune Christensen (Shimal Ado, 67), Abdoulie Njai, Martin Lisborg, Festim Mustafi, Jesper Larsen (Patrick Bielefeldt, 79), Kristian D. Larsen
Dommer: Peter Munch Larsen
Tilskuere: 112 i Sundby Idrætspark