Ny uafgjort testkamp

368

B 1908 og Roskilde KFUM spillede lørdag 2-2 i en træningskamp. Debutanten Jesper Larsen og Abdoulie Njai scorede otternes mål efter pausen.

Nedtællingen til sæsonpremieren i Danmarksserien er i fuld gang. Lørdag eftermiddag mødte B 1908 en af de kommende modstandere i turneringen, Roskilde KFUM, i en træningskamp lørdag eftermiddag.

Allerede mandag aften skal otterne i aktion igen, og derfor valgte træner Lasse Theis at lade nogle af de mere etablerede navne dels sidde over og dels starte på bænken. Det gav plads til blandt andre David Chernet, Patrick Bielefeldt og Shimal Ado i startopstillingen.

Svært ved at producere chancer
Kampen blev spillet med en strid vind på tværs af banen, og selv om otterne havde svært ved at producere chancer inden pausen, var der alligevel plusser i karakterbogen til mange af spillerne. Det blev dog Roskilde KFUM, der kom foran på et flot mål midt i halvlegen.

I første halvlegs sidste minut begik David Chernet, der ellers spillede en glimrende kamp i forsvaret, et lidt klodset straffespark. Der blev scoret sikkert fra 11-meterpletten, og så kunne gæsterne gå til pausen foran 1-0.

To flotte mål
Efter pausen fik otterne mere fat i det offensive spil, og reduceringen kom med et kvarter igen efter et hjørnespark. Det blev sendt ud af feltet, hvor Jesper Larsen, der er kommet til klubben fra Avarta, flugtede bolden i nettet på et fladt og præcist langskud.

Mod slutningen af kampen lykkedes det otterne at udligne til 2-2. Bolden blev spillet godt frem til Kristian D. Larsen, der lagde den til rette for Abdoulie Njai, der efter et godt træk sikkert udlignede. Mandag kl. 17.30 møder B 1908 Fremad Amager.

Se video fra kampen på b1908fans.dk

KAMPFAKTA:
Træningskamp, 29. juli 2017
B 1908 – Roskilde KFUM 2-2 (0-2)
0-1 Lasse Frendrup (17)
0-2 Lars Nielsen (strf. 45)
1-2 Jesper Larsen (74)
2-2 Abdoulie Njai (82)
Advarsel: Lasse Frendrup, Roskilde KFUM (27)
B 1908’s hold: Ovays Azizi (Mads Dalby Bjørn, 68), Benjamin Fey (Saleem Nanji, 46), Kristian Glyø (Benjamin Vielsted, 58), David Chernet, Nicklas Andersen, Rune Christensen (Festim Mustafi, 46), Khamis ‘Junior’ Akida (Abdoulie Njai, 46), August Rosenmeier (Jesper Larsen, 58), Patrick Fleischer, Patrick Bielefeldt (Simon Sinkjær, 58), Shimal Ado (Kristian D. Larsen, 58)
Dommer: Søren Blok Silberbauer
Tilskuere: ca. 40 i Sundby Idrætspark