Ny sejr til DS-holdet: 3-2 over Virum

260
Admir Sabic i duel med en Virums Mikkel Lundgren Petersen.

For tredje kamp i træk gik B 1908 fra banen med tre point. Lørdag eftermiddag vandt holdet den vigtige udekamp mod Virum/Sorgenfri med 3-2.

B 1908 rykkede sig lørdag eftermiddag op i den bedste halvdel af Danmarksseriens pulje 2. Det skete efter en sejr på 3-2 ude over Virum/Sorgenfri i en kamp, hvor Mads Bukhave kom på måltavlen i tredje kamp i træk.

Det skete allerede efter seks minutter, og gik man glip af Bukhaves mål mod Birkerød i mandags, fik man nærmest en tro kopi i Virum. En præcis aflevering fra Benjamin Fey sendte Bukhave alene mod mål, og han svigtede ikke over for den tøvende Virum-keeper.

Nyt Fey-oplæg
Det var otterne, der åbnede kampen klart bedst, og bare to minutter senere var Benjamin Fey igen på færde. Denne gang med et indlæg, der ikke ramte hverken med- eller modspillere, men til gengæld foden af stolpen.

Benjamin Fey blev noteret for endnu et oplæg i kampen. Efter godt en halv time sendte han et hjørnespark ind foran mål, hvor en Virum-spiller var så uheldig at sende bolden i eget net, og så stod det 2-0 til otterne.

Kanonmål af Kyster
Først i første halvlegs døende minutter viste Virum tænder i angrebsspillet. Jakob S. Jensen tog sig af det første langskudsforsøg, mens det andet strøg over mål, og otterne kunne gå til pausen foran 2-0.

I anden halvleg faldt B 1908’s spil en del i kvalitet, men holdet fik dog alligevel skabt et par chancer bl.a. til indskiftede Admir Sabic. Midt i halvleg endte et angreb midt foran mål hos Martin Kyster, der trykkede af udefra og kanonerede bolden i kassen til 3-0.

Stor Virum-pres mod slutningen
Efter 3-0-scoringen lagde Virum betydeligt mere pres på, og hjemmeholdet blev også meget nærgående. Jakob S. Jensen måtte et par gange ud i nogle flotte redninger, og andre muligheder endte ved siden af mål.

Men med et kvarter igen (og ikke i 55. minut, som det fremgår af den officielle kamprapport) lykkedes det Virum/Sorgenfri at reducere til 1-3 i en situation, hvor otternes forsvar var i ubalance, da Joachim A. Jensen var udenfor med en skade.

Straffespark i overtiden
I overtiden havde Virum en kæmpe mulighed, men afslutningen fra fri position endte lige på Jakob S. Jensen, der kunne sætte ind med en fodparade. I fire minutters overtid hoppede David Chernet op for at blokere en skud og ramte bolden med hånden.

Kampens glimrende dommer Süleyman Yücel fløjtede korrekt for straffespark, og Virum/Sorgenfri reducerede til 2-3 med kampens sidste spark. Otterne spiller igen søndag 22. april kl. 15 ude mod TFC Odsherred.

KAMPFAKTA:
Lørdag 14. april 2018
Danmarksserien, pulje 2
Virum/Sorgenfri – B 1908 2-3 (0-2)
0-1 Mads Bukhave (6)
0-2 Selvmål, David Reinhold Jensen (33)
0-3 Martin Kyster (67)
1-3 Frederik Jegind Christensen (75)
2-3 Frederik Jegind Christensen (strf. 90+4)
Advarsler: Saleem Nanji, B 1908 (23)
Simon Sinkjær, B 1908 (56)
Admir Sabic, B 1908 (59)
Martin Kyster, B 1908 (64)
Christoffer Schwarz, Virum/Sorgenfri (85)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Joachim Jensen (Patrick Fleischer, 77), David Chernet, Saleem Nanji, Martin Kyster, Khamis ‘Junior’ Akida, Jesper Larsen (Festim Mustafi, 64), Patrick Bielefeldt, Simon Sinkjær, Mads Bukhave (Admir Sabic, 53)
Dommer: Süleyman Yücel
Tilskuere: ca. 70 i Virum