Ny sejr i målfest mod Fremad Valby

402

B 1908 holder trit med toppen med 5-2 over Fremad Valby i den sidste kamp, der blev spillet på græsbanen i Sundby Idrætspark. Nu graves banen op.

Fremad Valby kom til Sundby Idrætspark med stime på otte kampe, hvor der kun var scoret et mål mod de rødblusede. Det blev der lavet godt og grundigt om på lørdag eftermiddag, hvor B 1908 vandt med hele 5-2.

Det startede ellers katastrofalt for otterne. Allerede inden der var spillet et minut kom Fremad Valby foran på et uheldigt selvmål af David Chernet efter et kommunikationskoks i forsvaret. Og blot fem minutter senere afsluttede Fremad Valby på stolpen.

Effektive dødbolde
Men det lykkedes otterne at trække i bremsen, få mere ro på spillet og som halvlegen skred frem også at få et egentligt overtag. Efter 18 minutter fik Patrick Bielefeldt otternes første chance, men han headede bolden over mål efter frispark.

Det blev dødboldene, der blev otternes effektive våben denne lørdag. Midt i halvlegen sparkede Benjamin Fey et hjørnespark ind i feltet, hvor Patrick Bielefeldt satte foden på bolden og styrede den fladt ind i fjerneste hjørne til 1-1.

Mål igen efter hjørne
Fem minutter senere fik otterne nyt hjørnespark, denne gang i højre side. Denne gang valgte Benjamin Fey en kort variant og efter et-to-spil med Patrick Bielefeldt sendte Fey bolden ind i panden på Mads Bukhave, der headede otterne foran.

Seks minutter før pausen kom Fremad Valby på 2-2 efter en blunder i B 1908-forsvaret. Kastriot Plakolli kunne heade bolden ind fra en ganske fri position, og så var der igen balance i regnskabet.

Straffe lige inden pausen
Det holdt dog kun tre minutter, for så blev Mads Bukhave væltet omkuld i feltet ved et indlæg fra venstre. Kampens dommer David Nissen, der dømte en rigtig god kamp, pegede på straffesparkspletten.

Martin Kyster har tidligere i dette forår vist sig sikker fra pletten, og heller ikke denne gang svigtede han. Køligt og præcist udplacerede han Nicklas Thomsen i Fremad Valby-målet til pauseføring 3-2.

Endnu et straffespark
Det blev en træg start på anden halvleg med meget spil på midten af banen og mange fejl. Men igen tog otterne teten, og efter 64 minutter blev Saleem Nanji nedlagt i feltet efter en dyb aflevering – nyt straffespark til otterne.

Igen gjorde Martin Kyster sig klar til at eksekvere, og midtbaneslideren svigtede ikke, selv om Nicklas Thomsen var tæt på at forhindre scoringen. Det lykkedes ikke, og med 4-2 var otterne på vej mod en ny sejr.

Bielefeldt med hovedet
Det blev også 5-2 efter et hjørnespark, hvor bolden endte hos Jesper Larsen, der lagde en præcis aflevering mod fjerneste stolpe, hvor Patrick Bielefeldt dukkede op og pandede bolden i mål.

Fremad Valby havde mod slutningen af kampen et par muligheder for at reducere, men der blev ikke scoret yderligere – ikke mindst takket være et par gode redninger af Jakob S. Jensen i otternes mål.

Spændende afslutning
Med sejren holdt otterne fast i toppen, hvor både GVI og Vanløse vandt. Fremad Valby og AB Tårnby synes med nederlag i lørdagens kampe derimod sat af i den intense kamp om oprykning.

Otterne spiller på lørdag ude mod Birkerød, inden sæsonen afsluttes hjemme mod Virum-Sorgenfri. Den kamp spilles på kunstgræs, for dagens kamp var den sidste på græs i Sundby Idrætspark. Stadionbanen graves op og erstattes med en kunstgræsbane.

KAMPFAKTA
Lørdag 2. juni 2018
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – Fremad Valby 5-2 (3-2)
0-1 Selvmål, David Chernet (1)
1-1 Patrick Bielefeldt (22)
2-1 Mads Bukhave (27)
2-2 Kastriot Plakolli (38)
3-2 Martin Kyster (strf. 42)
4-2 Martin Kyster (strf. 64)
5-2 Patrick Bielefeldt (75)
Advarsler: Niklas Thomsen, Fremad Valby (63)
Mark Wheeler, Fremad Valby (78)
Benjamin Fey, B 1908 (87)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Joachim Jensen, David Chernet, Saleem Nanji, Festim Mustafi (Kasper Autrup, 78), Simon Sinkjær (Kristian D. Larsen, 64), Jesper Larsen, Martin Kyster, Patrick Bielefeldt, Mads Bukhave (Kasper Autrup, 78 – kamp nummer 100)
Dommer: David Nissen
Tilskuere: 178 i Sundby Idrætspark