Nedtælling til den ny sæson: Sejr i første træningskamp

302
Ahmad Traore scorede otternes første mål i 3-0-sejren over Herlev.

21 spillere var i aktion, da DS-holdet lørdag vandt sommerens første træningskamp med 3-0 over Herlev. 

Fodboldhungrende fans var mødt op for at se DS-holdet i aktion igen efter den corona-aflyst forårssæson. Om tre uger venter endnu en spændende sæson i Danmarksserien, og lørdag blev den første af sommerens tre træningskampe spillet.

Modstanderen var Herlev, som otterne også skal møde i turneringen, og for cheftræner Martin Engelbrecht og den nye assisterende træner Rasmi Khalil gjaldt det først og fremmest om at tjekke den øjeblikkelige kampform hos spillerne.

Hurtig føring
B 1908 spillede en fin første halvleg og kom foran allerede efter syv minutter. Mathias Bukhave fandt Alexander Funch med en overrumplende aflevering op midt i banen. Han rundede Herlev-keeperen og spillede nytilkomne Ahmad Traore fri til scoring til 1-0.

Traore, der senest har optrådt på Lyngbys u19-hold, var også med i målet til 2-0 efter en lille halv time. Han gjorde forarbejdet, og Admir Sabic kunne slide sig frem og prikke bolden i mål til en fortjent pauseføring.

Flere nye spillere
Der var flere nye spillere med i kampen – de vil blive præsenteret her på siden frem mod turneringsstarten. Men det var en af de etablerede navne, der efter pausen scorede til 3-0. Mads Bukhave viste endnu en gang sin træfsikkerhed i front.

Anden halvleg blev ikke så velspillet som første, men det kan ikke ændre på et generelt  positivt indtryk af den første træningskamp. Den næste bliver spillet på lørdag 1. august på stadionbanen i Sundby Idrætspark. Det er kl. 12 mod GVI.

Du kan se (eller gense) kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA:
Lørdag 25. juli 2020, Træningskamp
B 1908 – Herlev 3-0 (2-0)
1-0 Ahmad Traore (7)
2-0 Admir Sabic (26)
3-0 Mads Bukhave (54)
Advarsel: Herlev (28)
B 1908’s hold, 1. halvleg: Oliver Andersen, Joachim A. Jensen, Mathias Bukhave, Johannes Marcher, Asker Damgaard, Oliver Elliott Karlsen, Alexander Funch (Esajas La Cour, 20), Martin Lisborg, Ahmad Traore, Admir Sabic, Shimal Ado
B 1908’s hold, 2. halvleg: Oliver Andersen, Benjamin Fey, David Chernet, Magnus Kjær Sülvestersen, Frederik Kragh, Ahmad Traore (Esajas La Cour, 62), Patrick Bielefeldt, Kasper Autrup, Julius Hamburger-Toft, Mikkel Vittarp Gøling, Mads Bukhave
Dommer: Sadaqat Khatak
Tilskuere: ca. 120 på kunstgræsbanen ved stadion, Sundby Idrætspark