Nederlag til det nye tophold

238
Abdoulie Njai spillede en god kamp mod Skovshoved. Arkivfoto

I en kamp, hvor ikke meget lykkedes for B 1908, tabte de hvidblusede 4-0 til Skovshoved, der er nyt førerhold i Danmarksseriens pulje 1.

B 1908 har endnu ikke vundet på udebane i denne sæson, og lørdag eftermiddag lykkedes det heller ikke. Et velspillende Skovshoved-mandskab erobrede den øjeblikkelige førsteplads i rækken med en sikker sejr på 4-0.

Første halvleg blev en temmelig jævnbyrdig affære, men ikke med de mange chancer. Et langskud fra Martin Lisborg over mål og et solo-raid af Abdoulie Njai endende med et afslutning i favnen på Skovshoved-keeperen var otternes bedste muligheder.

Scoring efter frispark
Midt i halvlegen fik Skovshoved frispark lige uden for straffesparksfeltet. Bolden blev slået ind i feltet, hvor det lykkedes Frederik Larsen at sende bolden i en bue over B 1908-keeper Ovays Azizi og i mål.

Otterne havde fortsat svært ved at etablere chancer, men spillerne havde alligevel tro på, at kunne gentage kampforløbet fra de to tidligere kampe mod Skovshoved i sæsonen – at være bagud og alligevel hente point.

Hurtig scoring efter pausen
Håbet blev dog hurtigt slukket. Straks efter pausen fik Skovshoved frispark lige uden for straffesparksfeltet, og Martin Suder sparkede sikkert bolden forbi muren og i mål til Skovshoved-føring 2-0.

Scoringen tændte hjemmeholdet yderligere, og i en periode var der et tungt pres på B 1908s mål. Et kvarter inde i anden halvleg fik Skovshoved et korrekt dømt straffepark og kunne lukke kampen med scoring til 3-0 fra pletten.

Nedrykningsfare næsten afblæst
Så lykkedes det otterne at sætte proppen i, men tæt på at komme igen i kampen, lykkedes ikke. I kampens døende minutter fik Skovshoved endnu en stor mulighed, og Nicolai Vallys scorede sit andet mål til slutfacit 4-0.

En pauver indsats af otterne, der dog kan glæde sig over, at resultaterne i 2. division og Danmarksserien magede sig således, at nedrykningsfare med overvejende sandsynlighed ikke længere er aktuelt. Næste kamp er 3. juni kl. 13 hjemme mod Ledøje-Smørum.

KAMPFAKTA
Danmarksserien, pulje 2
Lørdag 27. maj 2017
Skovshoved – B 1908 4-0 (1-0)
1-0 Frederik Larsen (22)
2-0 Martin Suder (47)
3-0 Nicolai Vallys (strf. 60)
4-0 Nicolai Vallys (89)
Advarsler: Emil Vatani, Skovshoved (40)
Mads Bukhave, B 1908
Saleem Nanji, B 1908
Nicolai Vallys, Skovshoved (81)
Philip Oslev, Skovshoved (84)
Bortvisning: Lasse Theis, træner, B 1908 (80)
B 1908’s hold: Ovays Azizi, Benjamin Fey (Khamis Akida, 65), Mathias Bukhave (Nicklas Andersen, 75), Kristian Glyø, Saleem Nanji, Rune Christensen, Abdoulie Njai, Martin Lisborg, Patrick Fleischer, Kristian D. Larsen, Mads Bukhave (Festim Mustafi, 65)
Dommer: Jeff Dall
Tilskuere: 220 i Skovshoved