Nederlag dybt inde i overtiden

316
Foto: Fey/Speich Film Team / b1908fans.dk

Dybt inde i overtiden scorede GVI sejrsmålet til 2-1 og tilførte dermed B 1908 det første nederlag i 2017.

Man kan ikke indvende noget imod, at GVI tog alle tre point i B 1908’s lørdagskamp i Nymosen. Men når sejrsmålet falder fire minutter inde i overtiden, er der alligevel god grund til at ærgre sig.

Otterne havde Kristian Glyø tilbage i midterforsvaret – ellers var start 11’eren den samme som senest mod Rishøj. Kampen blev præget af en særdeles kraftig vind på langs af banen, der gjorde forholdene vanskelige for begge hold.

Svært i medvinden
B 1908 åbnede med medvind, men havde svært ved for alvor at udnytte fordelen. Otterne havde svært ved at tilspille sig chancer, og ingen benyttede muligheden for at teste GVI-keeperen med langskud udefra.

Efter en halv times spil kom GVI foran 1-0. Ovays Azizi boksede et hjørnespark ud af feltet, men lige ud i fødderne på hjemmeholdets Simon Raahave, der med en inderside sendte bolden i en blød bue over forsvaret og i mål.

Topscoreren på pletten
Scoringen var et wakeup call for otterne, der bed mere fra sig mod halvlegens slutning, dog uden for alvor at tilspille sig store muligheder. Men så alligevel kort inden pausefløjtet lykkedes det:

En tilbagelægning fra Kristian Glyø var lige ved at blive for kort, men Ovays Azizi kom godt ud og sparkede langt i medvinden. Det blev en aflevering til Abdoulie Njai, der resolut afsluttede på stolpen. Riposten sendte en årvågen Kristian D. Larsen i mål.

Mange GVI-chancer
Otterne kom ud til anden halvleg med stor gejst, men gassen gik af ballonen, og som halvegen skred frem, kom GVI tættere og tættere på målet. Et forsøg ramte overliggeren, og Ovays Azizi måtte finde en refleksredning frem på stregen på et andet forsøg.

Pludselig midt i GVI-presset: Et hurtigt taget frispark fra Abdoulie Njai sendte Martin Lisborg af sted mod mål. Anføreren trak godt ind i banen og fik afsluttet fladt, men desværre for otterne på stolpen.

To gange rødt kort
I kampens slutfase måtte kampens velfløjtende dommer Yasin Seker to gange op med det røde kort. Først til GVI’s anfører Oliver Østgaard og siden til otternes Rune Christensen, der fik sin anden advarsel.

Og så – dybt inde i overtiden, sendte GVI endnu en farlig dødbold til bageste stolpe, hvor den blev headet tilbage til Søren Møller Thomsen, der blev matchvinder. Pokkers ærgerligt for otterne, der på lørdag kl. 15 møder AB Tårnby på udebane.

Se video fra kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Lørdag 22. april 2017
Danmarksserien, pulje 2
GVI – B 1908 2-1 (1-1)
1-0 Simon Raahave (31)
1-1 Kristian D. Larsen (41)
2-1 Søren Møller Thomsen (90+4)
Advarsler: Simon Raahave, GVI (13)
Abdoulie Njai, B 1908 (13)
Mathias Bukhave, B 1908 (36)
Rune Christensen, B 1908 (62)
Udvisninger: Oliver Østgaard, GVI (85)
Rune Christensen, B 1908 (88) – anden advarsel
B 1908’s hold: Ovays Azizi, Benjamin Fey, Mathias Bukhave, Kristian Glyø, Saleem Nanji, Rune Christensen, Abdoulie Njai (Patrick Fleischer, 78), Martin Lisborg (Nicklas Andersen, 86), Valdemar Mendez Brockdorff, Kristian D. Larsen, Haitam Hajjami (Festim Mustafi, 78)
Dommer: Yasin Seker
Tilskuere: ca. 150 i Nymosen