Mindeord om Frank Hansen

148

Mindeord om Frank Hansen

Vores æresmedlem i B1908 og en stor klubmand er i dag blevet bisat.

Frank blev 75 år og brugte det meste af sit liv på B1908, efter han blev meldt ind som 11-årig. Frank var jo sin egen og gjorde helst tingene, som han selv ville, men han var også den, som enhver klub har brug for: den, der stillet op, når han bliver spurgt.

Frank spillede naturligvis fodbold i hans yngre dage, men han vil blive husket for alt det andet, han lavede for klubben som ungdomstræner, leder, dommer, bestyrelsesmedlem og alt det ind imellem. Det var måske det sidste, der fyldte mest.

Som dommer har Frank dømt tusindvis af kampe, stillede altid op, når han blev spurgt. Af og til skete det efter hans egne regler, men det endte altid som det skulle – hvis man spurgte Frank.

Frank har været med til at skabe fundamentet for vores klubhus. De første penge til klubhuset blev tjent på banko (på Vesterbro) gennem en støtteforening, som Frank var med til at starte i 1973, og som han var særdeles aktiv i. Det er så det, der senere blev til ”Vennerne”.

Frank fulgte også og støttede gennem mange år vores 1. hold. Han var trofast på sidelinjen til såvel hjemme- som udekampe – af og til med hans helt egne tilråb.

De seneste år var han aktiv som billardspiller i ”Torsdagsklubben”. Frank sad tit stilfærdigt ved hjørnebordet og fulgte med i de senere år, men når han var i det rette humør kunne han underholde et helt selskab. Mange har nok oplevet ham fremføre klubsange i hans helt egen fortolkning.

Frank vil blive savnet.

Æret være Franks minde.

Bestyrelsen B1908