U19 skulle spille 2. kamp på vejen frem mod DM finale udtagelse, søndag klokken 10:00 i Valby. Grundet det vanvittige spille-tidspunkt (søndag morgen), som på alle måder truer med at ødelægge DBU København Futsal for årgangen, så var der et forfald fra halvdelen af den naturlige trup. Vil gentage, hvad vi har sagt, U19 hold skal ikke spille søndag morgen.

Kun fem spillere fra sidste kamp kunne spille og vi måtte tage to debutanter med i B1908 Futsal.

Men vi kunne stille en start 5 fra forårets U17 Final4 finaler, Oliver Holm-Tvarnø, Oliver Møller, Festim Mustafi, Magnus C og så tilbagevendte Ahsan Iqbal, som har været ude hele efteråret med en skade. Dertil Egzon Pajaziti (debut) og Casper Korndrup (debut).

Klasseforskel på alle måder

Vi kan ikke sige andet end, at der fra start var klasseforskel på alle måder og der er ikke så meget andet at sige til det, end at det var endnu en dominobrik væltet på vejen.

11-3 til B1908 og det kunne være større, hvis ikke strukturen falder ud ved så massivt overtag og hvis vi havde afvist ethvert forsøg på at gå over i duelspil mod et hold som på dagen mødte fuld trup og var fysisk stærkere.

Igen på dagen en fantastisk dommertrio som fortjener stor ros for at gøre det til en god oplevelse at spille futsal. Tak til Talha Kücükavci og Sebastian Friis Aagerup.

Sejren blev fejret på McD bagefter og hvis de ikke frivilligt melder sig som sponsor inden DM, er de jo lettere vanvittige…:-) Scoringer: Møller med 4 basser, Festim med 3 basser, HT to basser og Korndrup 2 basser. Sådan ca. God indsats af alle 7 spillere og vi kan nu gå på juleferie og næste modstand venter i januar.

Jan Amtrup / AKA Futsalkongen..:-)

God jul til alle..