Målsætning

Målsætning for niveau

B 1908 Ungdoms Talentafdeling omfatter årgangene U11-U19 og som tommelfingerregel et 1. hold i hver årgang. Det kan i enkelte årgange være fornuftigt at have et 2. hold med i arbejdet og så vil dette være tilfældet.

U11A-U19A hold er forpligtiget til at deltage i det fælles arbejde, hvor der vil være fysisk træning, teknisk træning, målmandstræning og anden specifik træning. I samarbejdet udfordrer vi opad i årgange og spiller kampe mellem årgangene. Dette kan gøres med primær kampe direkte mellem to årgange eller med bredde kvalitet i den øverste årgang mod start-kvalitet i årgangen under. Dette aftales mellem trænerne.

Målsætningen for Ungdoms Elite holdene er:

U11-U12 i A rækker
U13 i Mesterrække
U14 i Mesterrække
U15 i 1. Division eller Mesterække
U17 i 2. division
U19 i 2. division

Det betyder, at målsætningen er at være i top 5 i alle årgange under DBU København.

Startskud for dette elitære arbejde begynder allerede i de yngste årgange, hvor klubben lægger vægt på færdighedstræning (Formidable), at alle børn udvikler sig via leg med bolden og teknik. Læs mere om Formidable.

B 1908 skal løbende gennem børneårene sørge for, at udvikiklingen går den rette vej, så børnene hos B 1908 får alle de nødvendige færdigheder gennem leg og spil med bold. Selve det elitære arbejde begynder først med overgangen til U13.

Se B 1908 Talentfdelingens Future Manifest