Lisborg fejrede kamp nummer 250 med mål og tre point

320
Martin Lisborg spillede sin kamp nummer 250 på B 1908's bedste hold.

Martin Lisborg spillede lørdag sin kamp nummer 250 for B 1908’s bedste hold. De markerede han med en scoring og en sejr på 2-0 over Taastrup FC.

Der var blomster, B 1908-krus og en fin plakat inden kampen til B 1908’s anfører, der lørdag spillede sin kamp nummer 250 på førsteholdet i B 1908. Gennem klubbens historie er kun seks spillere noteret for flere 1. seniorkampe.

Martin Lisborg blev hædret med blomster af formand Jens Henrik Jensen og sportschef Kenneth ‘Knæ’ Jørgensen inden kampen.

Modstanderen i Martin Lisborgs jubilæumskamp var Taastrup FC, der efter en flot start på sæsonen var gået lidt i stå med blot et point i de foregående tre kampe. Otterne, derimod kom ind til kampen med optimisme efter sidste lørdags sejr over Roskilde.

To udskiftninger før pausen
Kampen åbnede med en chance til hver side. Først blev et Taastrup-forsøg blokeret i B 1908-forsvaret, og kort efter nåede Mikkel Vittarp Gøling lige akkurat ikke op til et listigt indlæg fra Jesper Riis.

Selvsamme Gøling måtte efter et kvarter lade sig skifte ud med en skade. I hans sted kom Patrick Bielefeldt på banen. Senere i første halvleg måtte også Kristian Drejer Larsen udgå. Mads Bukhave kom på banen i stedet.

Jubilæumsmål af Lisborg
Midt i halvlegen var gæsterne tæt på at komme foran, men en sidste øjebliks clearing af Oliver Elliott Karlsen reddede otterne fra at komme bagud. Straks efter var der så fare på færde i den anden ende af banen.

Seejou King driblede fint på venstrekanten og sendte et indlæg ind foran mål, hvor den passerede tre spillere. Oliver Elliott Karlsen fik ikke ordentlig ram på bolden, men fik den lagt af til Martin Lisborg, der med en kølig inderside bragte otterne foran.

Jubel over jubilaren
Stor jubel på tilskuerpladserne over jubilarens føringsmål. Og der kunne være blevet mere at juble over efter 34 minutter, hvor Lisborg fint spillede Nichlas Rohde fri, men hans sidste træk blev desværre en kende for langt, så Taastrup-keeperen kunne redde.

Første halvleg sluttede med et godt, fladt langskud af en særdeles velspillende Frederik Kragh, men bolden susede lige forbi mål, og det blev ved det ene mål i de første 45 spilleminutter.

Mange otter-chancer
Otterne kom efter pausen frem til en hel del chancer, hvor Nichlas Rohdes forsøg med et kvarter igen, der blev blokeret nærmest på selve målstregen var den største. Taastrup havde en enkelt mulighed, da Mickey Mikander headede over mål.

Julius Hamburger-Toft fik sin DS-debut i kampen mod Taastrup.

Med et kvarter igen fik Julius Hamburger-Toft sin DS-debut, og den unge angriber viste sig farlig fra første færd. Først var han nær ved at heade et indlæg fra Seejou King i nettet, og lige efter trykkede han resolut af udefra, men lige på Taastrup-målmanden.

Biele til 2-0
Fire minutter før tid var Hamburger-Toft igen på færde. Han afsluttede udefra efter et frispark fra Martin Lisborg. Bolden blev blokeret, men landede hos Patrick Bielefeldt, der uden videre betænkningstid scorede til 2-0.

Patrick Bielefeldt tiljubles efter scoringen til 2-0.

Taastrup havde to store chancer i overtiden – den ene blev flot fanget af Jakob S. Jensen i B 1908-målet. Den anden gik lige forbi. Og dermed endte det med en herlig sejr på 2-0 til otterne.

Se eller gense kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Lørdag 24. oktober 2020
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – Taastrup FC 2-0 (1-0)
1-0 Martin Lisborg (22)
2-0 Patrick Bielefeldt (86)
Advarsler: Jesper Riis, B 1908 (42)
Mickey Mikander, Taastrup FC (53)
Patrick Bielefeldt, B 1908 (58)
Lukas Emil Dahl, Taastrup FC (64)
Yasin Altinkaya, Taastrup FC (71)
Seejou King, B 1908 (75)
Frederik Kragh, B 1908 (90+3)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Seejou King, Joachim A. Jensen, David Chernet, Jesper Riis, Frederik Kragh, Kristian Drejer Larsen (Mads Bukhave, 36), Martin Lisborg, Mikkel Vittarp Gøling (Patrick Bielefeldt 15), Oliver Elliott Karlsen, Nichlas Rohde (Julius Hamburger-Toft, 74)
Dommer: Thomas Meulengracht Ledet
Tilskuere: 280 i Sundby Idrætspark