Find dit svar her på siden, B1908 udbygger dette VIDEN CENTER løbende og har du et spørgsmål, som ikke besvares her, så send os venligst dette på den formular nedenfor. Vi vil så, hvis det er relevant, medtage det.

OM AT STARTE I KLUBBEN

Hvordan starter jeg i B1908?

Du kan henvende dig direkte til holdet, find telefon og E-mail på denne KONTAKTSIDE. Her aftaler du så med træner eller leder, hvordan du kan starte op.

Kan jeg bare møde op?

Hvis den nye spiller er barn eller ung, så er man velkommen til at og med en kammerat til fodbold, for at se B1908 an. Det gælder dog ikke på Talenthold, disse kaldes “ØST”, her skal man først kontakte os, da holdene spiller på et højt niveau.

Hvornår skal jeg melde mig ind?

Du skal først melde dig ind, når du har træner nogle gange med dit nye hold, så vi er sikre på, at du vil spille fodbold i B1908.

Hvordan melder jeg mig ind?

Du melder ind ind ved at udfylde en indmeldelsesformular online. Den finder du HER.

Hvordan med mit spiler certifikat?

Dit spiler certifikat overføres mellem klubber. Når du har meldt dig ind, så søger B1908 hos din tidligere klub, om at få dette certifikat. Er du ny i fodbold er dette skridt ikke nødvendigt.

Hvis du forlader B1908 og skal spille i en anden klub, så skal din nye klub gøre det samme bare i modsat retning.

Hvordan melder jeg mig ud?

Du melder dig ud ved at udfylde en online formular. Denne afgør autoritativt dit udmeldelsestidspunkt.

Hvad er klubbens kontingent?

Klubbens kontingent varierer fra afdeling til afdeling. Du kan altid læse mere om medlemsskab og klubbens kontingentsatser HER.

OM KLUBBEN

Hvad er B1908?

B1908 er Boldklubben 1908, som blev etableret i 1908. Det er en forening i lokalområdet, som har til formål at tilbyde fodbold og aktivere børn, unge og voksne med sporten. Læs mere om klubbens historie.

Hvad slags fodbold spiller man?

B1908 spiller fortrinsvis udendørsfodbold på græs og kunstgræs. Men vi spiller også indendørs i vintermånederne og især er FUTSAL populært. Holdmæssigt stiller vi op i 3-5-7-8-11 mandsfodbold.

Hvem kan spille i B1908?

Det kan alle som har lyst. Vi har Babyfodbold for de mindste fra 0 år, så er der børnefodbold, drenge og piger, ungdomsfodbold, senior fodbold og det vi kalder “Gammelmandsfodbold”, hvor man kan fortsætte efter seniortiden. Vi har fodboldhold som er +70 år.

Toggle title

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

BABY FODBOLD

Hvad er Babyfodbold?

Babyfodbold er et organiseret arbejde med at få helt små børn i gang med fodbold tidligt og hvor hele familien kan deltage. Det er et projekt, som B1908 med støtte fra DBU opstartede i foråret 2015, og et stort tilløbsstykke.

Hvornår kan man spille Babyfodbold?

Det kan man lige så snart man kan kravle og hygge sig med en fodbold. Vi har dem i små størrelser. Man kan begynde tæt ved 1 års alderen, det er op til forældrene.

Hvordan fungerer Babyfodbold?

Vi spiller om lørdagen for at trække alt stress ud af babyfodbold. Vi mødes tidligt og børnene kan lege sammen med vores unge trænere og hele familien er velkommen. Der er fri leg, hvorefter vi kører noget struktureret træning og leg. Dette har børn brug for. Så spiller vi nogle sjove kampe og slutter af med hygge, frugt, saft og kaffe til de voksne i vores klubhus, hvor man også kan skifte ble.

Skal man melde sig til?

Man kan blot møde op lørdage klokken 08:45 på vores børne kunstbane på Sundby vestervej. Kig efter et vanvittigt sjovt kaos af børn og familier..:-) Men følg med på BABY BABY1908 FACEBOOK SIDE

PIGE FODBOLD

Er der Pigefodbold i B1908?

Det kan vi klart bekræfter, vi har for længst passeret 100 piger i B1908, og vi er efterhånden kendt for at være en vigtig og stor udbyder af pigefodbold.

Hvornår kan en pige starte?

Spørgsmålet er mere, hvornår har du lyst til at starte? Piger kan starte til Babyfodbold fra 1 års alderen og senere vil der blive oprettet rene pigehold, som der er grupper på vej. Vi har pigehold ud over babyfodbold fra 5-6 års alderen og til og med U16 piger. Dertil er der et “MOR HOLD” under opstart.

LEDELSE I B1908

Hvordan er klubben struktureret?

Det er en forening og øverste myndighed er en årlig Generalforsamling. Her bliver valgt en bestyrelse, som konstitueres med en formand, en kasserer og andre medlemmer. Herunder opsættes en struktur til ledelse af klubben.

Hvordan er ledelses setup?

Under bestyrelsen arbejder vi med en række selvkørende afdelinger, hvor der er trænere og ledere. Vi har f. eks. 1. Senior og 2.-3. senior. Så har vi en række ældre seniorhold. I Ungdoms har vi et U19 som kører rimeligt selvstændigt og herunder en helt ungdomsafdeling, so  er delt op i drenge og piger. Endeligt har vi den populære Babyfodbold afdeling.

KANTINE OG FORPAGTNING

Findes der en kantine?

Ja B1908 har en forpagter, som dagligt driver køkken og kantine. Pt. drives kantinen under navnet CAFE OTTERNE. BESØG.

Kan man spise i CAFE OTTERNE?

Ja og endda godt og billigt. Placer bare familiens aftensmad eller andet her. Der er DAGENS RET mandag til torsdag og på andre dage kan der være arrangementer og fællesspisning. Maden er god og prisbillig. Der er plads til op imod 60 spisende samtidigt indedøre. Brug også CAFE OTTERNE til familiearrangementer som barnedåb, konfirmation eller runde fødselsdage.

SOCIALE LIV

Vægtes socialt liv i B1908?

Det sociale er vores omdrejningspunkt i B1908. Vi har mange former for fodbold, også på højt niveau, men vi er grundligende en fodboldklub med grobund i det sociale og i at være en vigtig social aktiv medspiller i vores lokale samfund.

Opdragelse i klubben

Vi anser os som en af de vigtigste samarbejdspartnere, som forældre får omkring deres børn. En fodboldklub kan være for hele livet, og det kan være det vigtigste centrale omdrejningspunkt socialt for et barn og en ung, og senere som voksen. Vi siger fra vugge til grav. B1908 er en familie.

AFVENTER

AFVENTER

LLLLL
oooooo PPPPP