Klar til sæsonstarten: Sejr i den sidste testkamp

230

DS-holdet vandt den sidste testkamp inden det går løs i Danmarksserien på lørdag. Herlev blev besejret 3-2 efter føring på 3-0 ved pausen.

På en vindblæst græsbane i Sundby Idrætspark spillede B 1908 lørdag formiddag den sidste træningskamp, inden den nye sæson går i gang næste lørdag. Modstanderen var Herlev fra den anden DS-pulje.

To langskudsforsøg i medvinden åbnede kampen for otterne, der skulle bruge et kvarters tid på at finde sig til rette på banen. Men så skal man da lige love for, at det lykkedes, for resten af halvlegen var en sand fornøjelse.

Offensivt og kreativt
For otterne spillede offensivt og med kreativ boldomgang med Wilson Henningsen, Martin Lisborg og Martin Kyster som et stærkt trekløver på den centrale midbane og Simon Sinkjær og Saleem Nanji som to stærke fløje.

1-0 målet var en sand fryd. En langt bold op til Martin Kyster på midtbanen, som havde god tid til at tage bolden ned, vende rundt og sende Mads Bukhave i dybden. Han tog den elegant med sig og sparkede bolden ind til 1-0.

Første halvleg lovede godt
Efter en god halv time kom hjemmeholdet foran 2-0. Simon Sinkjær sparkede en lang bold mod fjerneste stolpe, hvor David Chernet skubbede den i mål – troede vi, der stod på sidelinjen – men Chernet ramte ikke bolden, og Sinkjær noteres for målet.

Og så blev det 3-0 ved Thomas Overgaard Christiansen efter fin assist fra angrebsmakkeren Mads Bukhave kort før pausen. Jo, det var virkelig en halvleg, der lovede godt inden sæsonstarten.

Gumpetungt og ideforladt
Desto mere ærgerligt var det, at anden halvleg blev en diametral modsætning til første. For her blev spillet gumpetungt og ideforladt – og meget lidt chanceskabende.

I stedet scorede gæsterne fra Herlev to gange i medvinden – endda efter at være kommet i undertal efter en udvisning for et alt for voldsomt frispark mod Martin Kyster.

Forsøg på overliggeren
Og mod kampens slutning kunne det endda være blevet 3-3, da Herlev havde et forsøg på overliggeren. Men det endte med en sejr til B 1908, da dommer Kasper Madsen fløjtede af.

Om en uge er der point på spil, når B 1908 tager hul på Danmarksserien med en udekamp mod Frederikssund lørdag kl. 13.00 – forhåbentlig med opbakning fra mange otterfans på lægterne.

KAMPFAKTA
Træningskamp, lørdag 27. juli 2019
B 1908 – Herlev 3-2 (3-0)
1-0 Mads Bukhave (21)
2-0 Simon Sinkjær (33)
3-0 Thomas Overgaard Christiansen (39)
3-1 Herlev (62)
3-2 Herlev (68)
Advarsel: Johannes Marcher, B 1908 (53)
Udvisning: Herlev (60)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen (Lasse Conway Hougaard, 78), Mathias Bukhave (Kasper Autrup, 71), David Chernet, Johannes Marcher, Simon Sinkjær (Patrick Bielefeldt, 71), Martin Kyster, Wilson Henningsen, Martin Lisborg (August Rosenmeier, 78), Saleem Nanji (Benjamin Fey, 62), Thomas Overgaard Christiansen, Mads Bukhave (Shimal Ado, 62)
Dommer: Kasper Madsen
Tilskuere: ca. 50 i Sundby Idrætspark