I undertal i en time: Nederlag i topdysten

189
August Rosenmeier blev skiftet ind i anden halvleg.

B 1908 tabte lørdag eftermiddag topkampen mod Karlslunde med 0-3. Mathias Bukhave blev udvist efter en lille halv times spil.

B 1908 kunne lørdag have taget et vigtigt skridt i toppen af Danmarksseriens pulje 2 med en sejr over Karlslunde. Men sådan skulle det ikke gå. Gæsterne vandt 3-0, og dermed er der for alvor klumpspil i toppen af rækken, hvor fire hold ligger nærmest side om side.

I forhold til sidste lørdags sejr over Greve måtte B 1908 undvære Saleem Nanji, der var føjet til den lange skadeliste, som trænerteamet slås med. Til gengæld var Mathias Bukhave tilbage i B 1908’s midterforsvar.

Marchordre til Bukhave
B 1908 begyndte kampen godt og fik lagt et fint pres på gæsterne, der er kendt for at have en rigtig god defensiv. Simon Sinkjær fik otternes første afslutning efter et kvarters tid, men Karlslundes dygtige målmand Patrick Christensen reddede.

Efter 26 minutter kom kampens dramatiske højdepunkt, da Mathias Bukhave standsede en Karlslunde ureglementeret. Dommer Christian Lundquist Iversen fløjtede for frispark og greb til baglommen: Rødt kort og marchordre til Bukhave.

Udnyttede misforståelse
På det efterfølgende frispark skulle otterne være glade for målmand Jakob S. Jensens årvågenhed. Han fik flot fanget bolden helt oppe under overliggeren og fik den viftet over mål til hjørnespark.

Efter udvisningen fik Karlslunde overtaget, og otterne skulle forsøge at gå til pausen med 0-0. Det lykkedes ikke, for seks minutter før pausefløjtet udnyttede Karlslunde en misforståelse hos otterne, og Filip Bidstrup Knudsen scorede til pauseføring 1-0.

Prisværdigt forsøg på udligning
Det så ud til at blive en svær opgave for otterne at indhente Karlslunde i anden halvleg, men hjemmeholdet gjorde et prisværdigt forsøg. Faktisk var det i store dele af de sidste 45 minutter B 1908, som var toneangivende og chanceskabende trods undertallet.

Et godt hovedstød af David Chernet og en godt angreb afsluttet med et forsøg fra Kristian D. Larsen var otternes to bedste forsøg på at få udlignet, men i begge tilfælde var stod keeperen i vejen for udligningen.

Overløbet to gange
Mod slutningen skete det, der så ofte sker, når et hold satser på at få en udligning. Det bliver overløbet i kontrastød. I dette tilfælde skete det hele to gange, og så sluttede det med en sejr på 3-0 til Karlslunde.

Både Simon Sinkjær og Patrick Bielefeldt måtte lade sig udskifte med skader, og da Mathias Bukhave er i karantæne, bliver det spændende at se, hvordan start-11’eren ser ud, når B 1908 spiller igen. Det er på lørdag 25. oktober ude mod Avedøre – allerede kl. 12.

KAMPFAKTA
Lørdag 18. oktober 2019
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – Karlslunde 0-3 (0-1)
0-1 Filip Bidstrup Knudsen (39)
0-2 Rasmus Jensen (85)
0-3 Mark Moesgaard (90+4)
Advarsler: Mark Moesgaard, Karlslunde (35)
Ali Steinlein Ashar, Karlslunde (67)
Jonas Jensen, Karlslunde (79)
Joachim A. Jensen, B 1908 (87)
Mathias Krogh Moestrup, Karslunde (88)
Benjamin Fey, B 1908 (90+2)
Udvisning: Mathias Bukhave, B 1908 (26)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Joachim A. Jensen, Mathias Bukhave, David Chernet, Benjamin Fey, Martin Lisborg, Kasper Autrup (August Rosenmeier, 72), Patrick Bielefeldt (Mikkel Knudstrup, 51), Johannes Marcher, Kristian D. Larsen, Simon Sinkjær (Grayg Noireault, 58)
Dommer: Christian Lundquist Iversen
Tilskuere: 237 i Sundby Idrætspark