Gylden mulighed forspildt: Skuffende nederlag i Valby

246
B 1908's fans skabte god stemning på lægterne.

B 1908 smed vigtige point i toppen af Danmarksserien, da det lørdag eftermiddag blev til et nederlag på 1-2 til Fremad Valby. Martin Lisborg scorede otternes mål.

Danmarksserieholdet fik lørdag en gylden mulighed for at spille sig helt ind i topstriden, da rækkens duks, FA 2000, led et stort nederlag ude mod Ledøje-Smørum.

Men otterne forspildte den store chance for at indhente tre point på topholdet. På græs i Valby Idrætspark smed holdet en 1-0-føring over styr og tabte 1-2 til Fremad Valby på en dag, hvor alt for få ting fungerede for holdet.

Scoring på den første chance
Otterne fik ellers en god start på kampen. Efter et kvarter, hvor Fremad Valby havde haft bedst styr på spillet, opstod der pludselig en mulighed for udebaneholdet.

Efter godt forarbejde af Patrick Bielefeldt og Jesper Larsen endte bolden hos anfører Martin Lisborg, der fra straffesparksfeltets kant sendte kuglen i kassen. Et flot mål på otternes første chance i kampen.

Fremad Valby tæt på udligning
Fremad Valby, som kæmper for at komme væk fra bundregionen, svarede godt igen, og bare minuttet efter havde Benjamin Balslev en mulighed for at udligne på hovedstød, men bolden gik forbi.

Så fulgte to store chancer til Patrick Bielefeldt og Martin Lisborg, som dog ikke blev omsat til mål, inden Fremad Valby kom endnu tættere på udligningen, da Christian Raadmand Jensen sendte et hug på overliggeren.

Udligning på straffespark
Jakob S. Jensen holdt den tidligere otter Abdou James Goddard fra at score efter 33 minutter med en flot fodparade. Men kort efter gik det galt for otterne, da Saleem Nanji begik straffespark.

Goddard udlignede fra pletten – og det var ikke ufortjent på det tidspunkt. Otterne ville gerne have haft straffespark kort før pausen, da Patrick Bielefeldt blev nedlagt i feltet, men dommerens fløjte var tavs. 1-1 ved pausen.

Kontrastød snød otterne
Anden halvleg startede lidt gumpetungt, og chancerne var ikke så store som i første halvleg. Martin Kyster havde dog et fint langskud umiddelbart efter at han var sendt på banen.

Midt i halvlegen fik Fremad Valby en af flere kontramuligheder i kampen, og lynhurtige Abdou James Goddard slap fra forsvaret og udplacerede Jakob S. Jensen i målet til Fremad-føring 2-1.

Sinkjær på overliggeren
Et langskud fra Martin Kyster og et forsøg fra indskiftede Simon Sinkjær, som blev blokeret op på overliggeren var otternes bedste muligheder for en udligning.

Fremad Valbys Mads Thomsen burde have afgjort kampen efter 84 minutter, men i helt fri position afsluttede han et stykke forbi målet. En meget stor chance for hjemmeholdet.

Skuffende nederlag
Otterne følte sig snydt for et straffespark efter 87 minutter, da Simon Sinkjær blev væltet i feltet. Men det blev ikke dømt, og trods syv minutters overtid lykkedes det ikke otterne at skabe chancer i slutfasen.

Et skuffende nederlag til otterne, der dermed fortsat er fire point efter FA 2000 med fem spillerunder igen. Næste kamp er på lørdag hjemme i Sundby Idrætspark kl. 13.00 mod Roskilde KFUM

KAMPFAKTA
Lørdag 11. maj 2019
Danmarksserien, pulje 2

Fremad Valby – B 1908 2-1 (1-1)
0-1 Martin Lisborg (17)
1-1 Abdou James Goddard (strf. 37)
2-1 Abdou James Goddard (66)
Advarsler: Saleem Nanji, B 1908 (37)
Mads Tranberg, Fremad Valby (79)
Jonas Bjørn Jensen, Fremad Valby (83)
Kelvin Raphael Padi, Fremad Valby (87)
Simon Sinkjær, B 1908 (87)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Joachim A, Jensen, Mathias Bukhave (Simon Sinkjær, 73), David Chernet, Saleem Nanji, Kasper Autrup (Martin Kyster, 57), Patrick Bielefeldt, Jesper Larsen, Martin Lisborg, Khamis ‘Junior’ Akida, Thomas Overgaard Christiansen (Mads Bukhave, 62)
Dommer: Tanju Saglam
Tilskuere: ca. 120 i Valby Idrætspark