Godt nytår til alle 08’ere

87

Godt nytår til alle 08’ere

Det har igen været et godt 08’er-år, med masser af aktiviteter på og uden for banen. En rigtig stor tak til alle, der har bidraget hertil: trænere, ledere, forældre, Vennerne, sponsorer og alle mulige andre – og ikke mindst spillere i alle aldre, fra babyer til herrer i 80’erne.

Selv om det måske ikke mere er duften af græs og det at få græs under støvlerne, man længes efter mere, er det noget specielt ved at se frem til en ny sæson eller halvsæson. Man har lang tid til at forberede sig, til at udvikle sig, og til at blive bedre sammen med kammeraterne. Og når man rammer den første rigtige kamp om nogle måneder, får man se, om de fælles anstrengelser har båret frugt.

Det sker som altid mange ting i klubben i det nye år. Der er traditionelle arrangementer, der fortsætter, og der kommer forhåbentlig masser af liv i klubhuset. I forbindelse med EM 2020 bliver der et stort afslutningsstævne for alle pigehold i København i Sundby Idrætspark, som B1908 er medarrangør af. Det er d. 13. juni, som også er dagen, hvor Danmark spiller sin første EM-kamp i Parken, så det bliver propaganda for både pigefodbold og EM, med en masse udenoms arrangementer.

Vi fik vores endelig vores klubhus i 1988. Det var en stor dag. I slutningen af 2020 betaler vi sidste afdrag på vores lån til klubhuset. Så ejer vi selv vores klubhus. Det bliver også en stor dag – og vil blive fejret.

Det sjoveste sker ude på banerne. Bak op om alle vores spillere, piger og drenge, kvinder og mænd, på den gode måde. Og bak op om vores Danmarksserie hold på stadion, der forhåbentlig vil kæmpe med i toppen til det sidste.

Godt nytår til alle.

Bestyrelsen/Jens Henrik