Fortsat spænding i toppen. Nulløsning i topbraget

174
Jakob S. Jensen stod en god kamp og holdt nullet.

FA 2000 og B 1908 delte point i en målløs topkamp på Frederiksberg. Men der var masser af underholdende spil og flere store chancer.

Der var meget på spil, da de to tophold i Danmarksseriens pulje 2, FA 2000 og B 1908, lørdag eftermiddag tørnede sammen i Frederiksberg Idrætspark. Inden kampen var der fire point mellem de to hold i tabellen.

En sejr til B 1908 ville dermed bringe holdet tættere på førstepladsen, mens et nederlag nærmest ville sende oprykningsbilletten til Frederiksberg, selv om der efter kampen ville være 21 point yderligere at spille om.

En underholdende affære
Otterne havde i de to foregående kampe scoret otte gange – og samtidig lukket syv mål ind, men på forhånd var der ikke lagt op til en målfest på Frederiksberg. Dertil var det for vigtigt at forsvare defensiven for begge hold.

Alligevel blev det en underholdende affære, de 215 tilskuere overværede, og de blev da også forkælet med masser af godt fodboldspil og faktisk også en del chancer til begge hold.

God kamp af Jakse
Otterne åbnede kampen bedst, men det var FA 2000, som efter ti minutter fik kampens første chance. Jakob S. Jensen, der stod en god kamp for otterne, dykkede ned og reddede et forsøg fra FA-topscorer Sebastian Jacobsen til hjørne.

I den anden ende fik David Chernet otternes første chance efter et hjørnespark, men han fik ikke ordentligt position til sit hovedstød, som ikke fik nok fart på.

Stor chance til otterne
Efter flere FA 2000-forsøg gennem den første halve time fik Joachim A. Jensen efter godt en halv time halvlegens største chance, da han dukkede op til et indlæg ved bageste stolpe, men FA 2000-keeperen diskede op med en stor redning.

FA 2000 kunne have bragt sig foran mod halvlegens slutning, da en flad afslutning fra Michael Jonssen gik lige forbi stolpen. Trods et par halve chancer til otterne i slutfasen endte første halvleg uden scoringer.

Stor chance til FA 2000
Otterne havde efter pausen held til at få presset spillet længere frem på FA 2000’s banehalvdel og var meget i boldbesiddelse. Joachim A. Jensen fik halvlegens første store chance med et hovedstød forbi mål.

Midt i halvlegen kunne det være gået helt galt for otterne, da det ellers sikre forsvar begik en sjælden fejl, som sendte Rasmus Vibe alene igennem, men han afsluttede i sidenettet i bestræbelserne på at passere Jakob S. Jensen. En stor chance.

Endte, som den begyndte
Otterne fortsatte med at spille bolden godt rundt, men havde svært ved at komme afgørende forbi hjemmeholdets stærke defensiv. Et par mindre chancer blev det dog til, men den livlige kamp endte, som den begyndte – 0-0.

Dermed er situationen status quo i toppen af Danmarksserien, pulje 2 med syv spillerunder igen. B 1908 spiller næste gang på lørdag 4. maj kl. 13 på hjemmebane, hvor modstanderen er Allerød.

KAMPFAKTA
Lørdag 27. april 2019
Danmarksserien, pulje 2

FA 2000 – B 1908 0-0
Advarsler: Saleem Nanji, B 1908 (33)
Martin Nielsen, FA 2000 (44)
Jesper Larsen, B 1908 (59)
Martin Kyster, B 1908 (87)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Joachim A. Jensen, Mathias Bukhave, David Chernet, Saleem Nanji, Festim Mustafi (Martin Lisborg, 75), Benjamin Fey (Khamis Akida, 72), Jesper Larsen, Martin Kyster, Patrick Bielefeldt, Thomas Christiansen (Mads Bukhave, 59)
Dommer: Jonathan Bak Dragsted
Tilskuere: 215 i Frederiksberg Idrætspark