Fodboldstart B1908

FODBOLDSTART B 1908

B1908 starter nye børnehold op for drenge og piger født 2009 eller 2010. De nye spillere vil træne på vores hyggelige Minianlæg, hvor vi holder de mindste børn, inden vi sender dem over til vores store anlæg af baner.

Børn og forældre kan altså blive i trygge rammer på vores egen klubhusgrund. Vi har ansat træner og holdleder til den nye årgang.

Se hvordan det gik sidste år ved opstarten.

Lidt historik

B 1908 var den klub som fjernede ventelisterne i Københavns fodbold og siden er klubbens Børne- og Ungdomsafdeling vokset til dobbelt størrelse. Vores mening er, at alle børn har ret til at spille fodbold. Vi er klubben med plads til alle. 1. februar 2013 blev vores medlemstal opgjort til hele 1.201.

Forældrene må forvente at være en del af setup i en vis udstrækning. Det betyder ikke, at en enkelt forældre får en masse opgaver, men at forældregruppen hjælper hinanden med administrativt at køre et hold.

B 1908 starter hele tiden nye hold op og alle er velkommen. Især omkring 1. april og 15. august starter vi hold op for de yngste årgange. Til dette formål har vi en Intro ledelse, som tager sig af det praktiske og hjælper de nye hold i gang.

Vil man begynde i B 1908, så kan man skrive til info@b1908.com , hvis man ikke i forvejen kender eller har talt med den pågældende årgangs afdelingsleder. Man kan finde kontaktdata Her.

Valg af fodboldklub er et af de vigtigste valg; man skal vælge en klub med de værdier, som man øsnker for sit barn. B 1908 er generelt opfattet som en fremragende fodboldklub for børn og unge, såvel breddemæssigt men også senere med udfordringer på ungdomsdivisionsplan. Vi har voret helt eget spillerudviklingsprogram, hvor alle kan medvirke. B 1908 er en klub, som ofte kører store projekter for Københavns Kommune inden for integration og sundhed. Vi er en klub med store erfaringer.

Vi frasorterer ikke børn tidligt pga fysik eller mototik, men lader alle børn udvikle sig i eget tempo og under vores vejledning.

B 1908, så er du helt sikker. Men husk; klubben er dig og mig, os alle sammen. Klubben løfter vi sammen. Det er det vi vil lære dit barn. Samt naturligvis altid at leve op til vores værdier, formuleret i vores Code of Conduct.