Flot afslutning på sæsonen

245
Martin Lisborg, Kristian D. Larsen (2), David Chernet og Nicklas Andersen scorede målene i sæsonens sidste kamp.

B 1908 sluttede af med bravour, da Rishøj blev besejret 5-0 i sæsonens sidste kamp i Danmarksserien. Dermed slutter otterne på femtepladsen i rækken.

Høj sol over stadion, kold fadøl i hanerne og en sand målfest. B 1908 fik en blændende afslutning på sæsonen i Danmarksserien. Det gik ud over Rishøj, der med nederlaget på 0-5 rykker ned i Sjællandsserien.

Allerede fra kampens start viste otterne høj spillehumør og var opsatte på at slutte af med maner. Otte minutter inde i kampen sendte Festim Mustafi en præcis aflevering ind i feltet, hvor Kristian D. Larsen headede bolden i mål til føring 1-0.

Se målet her: (Kilde: b1908fans.dk)

Godt Fey-gennembrud
Efter scoringen gik otterne lidt ned i kadence, og det udnyttede Rishøj til at komme lidt mere med. Blandt andet blev det til en stor redning af Ovays Azizi midt i halvlegen. Keeperen stod i øvrigt en rigtig god kamp for B 1908.

Efter godt en halv time stod Benjamin Fey for et godt gennembrud i venstre side. Han nåede helt ind i feltet, hvor han fik sendt bolden ind til Nicklas Andersen, der var stødt med frem. Og så stod det 2-0 til B 1908-

Se målet her: (Kilde: b1908fans.dk)

Chance på chance
Første halvleg sluttede med endnu en klasseredning af Ovays Azizi. Anden halvleg begyndte til gengæld med to store chancer til otterne, der dog ikke blev omsat til scoringer. Kort efter headede Festim Mustafi på stolpen og dernæst til kæmpe chance til Kristian D. Larsen.

Jo, det brændte på foran Rishøjs mål, og efter 54 minutter kom scoringen til 3-0. Khamis ‘Junior’ Akida sendte en lang bold frem til Kristian D. Larsen, der vandt duellen med sin direkte modstander og derpå sendte bolden i en bue over Rishøj-keeperen og i mål.

Se målet her: (kilde: b1908fans.dk)

Kølig scoring af Lisborg
Otterne fortsatte det sprudlende offensive spil, og tilskuerne fik også noget at gå hjem på. efter 83 minutter tog anfører Martin Lisborg sagen i egen hånd og viste endnu en gang prøve på sin gode sparketeknik. 4-0 efter en kølig afslutning.

Se målet her (kilde: b1908fans.dk)

Og såmænd om det ikke også blev 5-0. Kort før tid blev indskiftede David Chernet målscorer efter et hjørnespark. En sikker sejr til B 1908, der slutter af med to storsejre over de to hold, der rykker ud af rækken.

Se målet her: (kilde: b1908fans.dk)

Slutter på femtepladsen
Den gode afslutning på sæsonen gør, at B 1908 slutter på femtepladsen i Danmarksserien – og dermed scorer en ekstra hjemmekamp i den kommende sæson. Skovshoved rykker op, Rishøj og Herlufsholm kommer op.

Snarest afgøres puljeinddelingen for den kommende sæson. Foreløbig kan otterne glæde sig over, at et godt forår giver masser af forhåbninger for den kommende sæson. Tak for mange gode oplevelser i 2016/17-sæsonen.

KAMPFAKTA
Lørdag 17. juni 2017
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – Rishøj 5-0 (2-0)
1-0 Kristian D. Larsen (8)
2-0 Nicklas Andersen (33)
3-0 Kristian D. Larsen (54)
4-0 Martin Lisborg (83)
5-0 David Chernet (89)
Advarsler: Patrick Fleischer, B 1908 (38)
Mikkel Madsen, Rishøj (43)
Ahmad Jamal El-Sayed, Rishøj (87)
B 1908’s hold: Ovays Azizi, Benjamin Fey, Kristian Glyø (Patrick Fleischer, 11), Saleem Nanji, Nicklas Andersen, Rune Christensen, Festim Mustafi (David Chernet, 56), Abdoulie Njai, Martin Lisborg (Kasper Autrup, 87), Khamis ‘Junior’ Akida, Kristian D. Larsen
Dommer: Mostafa Seyfi
Tilskuere: 191 i Sundby Idrætspark