Fire på stribe – sejr i Odsherred

349
Foto: Speich Fey Film Team

På mål af Benjamin Fey og Martin Kyster vandt B 1908 søndag eftermiddag 2-0 ude over TFC Odsherred. Det var otternes fjerde sejr på stribe.

Skader og karantæner holdt seks stamspillere ude af B 1908s trup til søndagens udekamp mod TFC Odsherred i Vig. Det betød et opsigtsvækkende comeback til Marc Maze, der trådte ind i startopstillingen til kampen.

Maze gjorde en god figur i en kamp, hvor otterne fightede forbilledligt med Martin Kyster og Jesper Larsen som utrættelige dynamoer på midtbanen, David Chernet og Joachim Jensen som et sikkert midterforsvar og Benjamin Fey og ‘Junior’ med fine back-indsatser.

Første chance efter 25 sekunder
Allerede efter 25 sekunder fik B 1908 kampens første store chance, da Kristian D. Larsen spillede en lang bold frem til Mads Bukhave, som fik spillet Jesper Larsen fri, men afslutningen gik over mål.

Det varslede noget godt for otterne, og efter fem minutter havde Kristian D. Larsen et godt forsøg, der strøg lige forbi mål. Men efter den gode start blev kampen mere jævnbyrdig med meget spil på banens midte.

Jakse stod en god kamp
TFC Odsherreds første store chance kom efter en lille halv time, hvor Emre Selvi slap fri, men Jakob S. Jensen i B 1908-målet kom godt ud og fik fanget forsøget. ‘Jakse’ stod en rigtig god kamp, og det var femte gang i denne sæson, at otterne ikke lukkede mål ind.

I første halvlegs sidste minut fik Kristian D. Larsen en friløber, godt sendt af sted af Martin Kyster, men Odsherred-keeper Lasse Sømmergaard dykkede godt ned og fik forhindret en scoring. 0-0 ved pausen

Fey bankede bolden i nettet
Otterne åbnede anden halvleg godt, og Mads Bukhave havde et godt hovedstødsforsøg, som TFC-keeperen fik reddet til hjørne helt oppe under overliggeren. Det efterfølgende hjørnespark kom der ikke noget ud af.

Det gjorde der til gengæld efter et kvarters spil, hvor Benjamin Fey var gået med frem. Han tog et par træk op i midten af banen, ingen gik rigtigt til ham og en tilskuer råbte ‘Skyd’. Som sagt, så gjort, og Fey bankede bolden ind i nettet til 1-0 til otterne.

Dobbeltchance til Bukhave
TFC Odsherred lagde pres på for at få udlignet, og med et lille kvarter igen havde Emre Selvi en ny mulighed, men Jakob S. Jensen fik afværget. Kort efter havde Mads Bukhave mulighed for at afgøre kampen, men hans dobbeltchance førte ikke til mål.

Otterne spillede klogt mod kampens slutning, og spillerne fandt de sidste kræfter der skulle til for at fighte kampen hjem. I sidste ordinære minut tog indskiftede Yves Rubasha en god tur på venstrekanten og trak ind i feltet, hvor han blev væltet: Straffespark

Sikkert straffe af Kyster
Martin Kyster, der i dagens anledning havde fået anførerbindet, tog ansvaret og lagde bolden til rette på 11-meterpletten. En meget sikker scoring fra Kyster, der kunne modtaget holdkammeraterne hyldets efter 2-0-scoringen.

TFC Odsherred fik en sidste chance, men ‘Jakse’ fik reddet et lumsk frispark, og så endte det med en 2-0-sejr til otterne. Lad os håbe, at rigtig mange møder op i Sundby Idrætspark på lørdag kl. 13 for at støtte spillerne, når de tager imod Avedøre.

Se målene her. Kilde: b1908fans.dk

KAMPFAKTA
Søndag 22. april 2018
TFC Odsherred – B 1908 0-2 (0-0)
0-1 Benjamin Fey (61)
0-2 Martin Kyster (strf. 90)
Advarsler: Marc Maze, B 1908 (9)
Emre Selvi, TFC Odsherred (35)
Daniel Benjamin Pedersen, TFC Odsherred (37)
Jesper Larsen, B 1908 (42)
Benjamin Fey, B 1908 (73)
Besnik Mashuku, TFC Odsherred (89)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Joachim Jensen, David Chernet, Khamis ‘Junior’ Akida, Marc Maze (Morten Fischer, 63), Kristian D. Larsen (Yves Rubasha, 83), Jesper Larsen, Martin Kyster, Patrick Bielefeldt, Mads Bukhave
Dommer: Niclas Gomes
Tilskuere: ca. 200 i Vig Idrætscenter