Fire Lisborg-mål i sidste testkamp

362

B 1908 vandt lørdag 5-1 over Marstal/Rise fra Fynsserien i den sidste træningskamp inden Danmarksserien har forårspremiere på lørdag. Fire mål sat ind af Martin Lisborg.

På lørdag 24. marts tager B 1908 hul på forårssæsonen i Danmarksserien. Lørdag spillede otterne den sidste træningskamp. Modstanderne var Marstal/Rise fra Fynsserien, der ladede op til sæsonen med en weekend i hovedstaden.

Otternes Patrick Fleischer har en fortid i Ærø-klubben, og Fleischer var ‘udlånt’ til gæsterne i første halvleg, der blev afviklet i bidende kulde med en strid vind på langs af banen og med kortvarige, men intense snebyger.

Hurtigt straffespark
Allerede efter fem minutter bragte otterne sig foran 1-0, da Martin Lisborg udnyttede et straffespark begået mod Yves Rubasha. I det hele taget havde hjemmeholdet rigtig godt styr på kampen i den første halve time.

Martin Lisborg var også manden bag målet til 2-0, der faldt efter små tyve minutter. Fra en spids vinkel sendte han bolden i nettet direkte på frispark. Det blev også 3-0, da en Marstal/Rise-spiller var uheldig at score i eget net på et indlæg fra Martin Kyster.

Reducering efter hjørne
Marstal/Rise svarede igen efter et hjørnespark, hvor otternes forsvar var lige lovligt passivt. 3-1 var også stillingen efter en første halvleg, hvor B 1908 spillede i kraftig modvind.

Småskader og fravær holdt flere stamspillere ude af kampen. Topscorer Kristian D. Larsen var ikke med, men i hans fravær gjorde Mads Bukhave en god figur i forreste geled, ligesom også brormand Mathias var stærk i forsvaret.

To mere fra Lisborg
Men det var Martin Lisborg, der stjal billedet, for anføreren var slet ikke færdig med at score mål. Syv minutter inde i anden halvleg gjorde han det til 4-1 med en strålende scoring efter et hurtigt opspil.

Og såmænd om ikke også Lisborg var på pletten med en 5-1 scoring et lille kvarter før tid. Således blev det til en sikker sejr i generalprøven inden lokalopgøret i Danmarksserien mod AB Tårnby på Vestamager på lørdag.

KAMPFAKTA
Træningskamp, lørdag 17. marts 2018
B 1908 – Marstal/Rise 5-1 (3-1)
1-0 Martin Lisborg (strf. 5)
2-0 Martin Lisborg (19)
3-0 Selvmål (33)
3-1 Marstal/Rise (37)
4-1 Martin Lisborg (52)
5-1 Martin Lisborg (77)
Advarsel: Marstal/Rise (18)
B 1908’s hold: Oliver Andersen, Joachim Jensen, Mathias Bukhave, Kristian Glyø (David Chernet, 68), Benjamin Vielsted (Patrick Fleischer, 68), Festim Mustafi (Simon Sinkjær, 46), Martin Kyster, Yves Rubasha (James Goddard, 59), Martin Lisborg, Khamis ‘Junior’ Akida, Mads Bukhave (Patrick Bielefeldt, 59)
Dommer: Lars Skibild Jensen
Tilskuere: Ca. 10 i Sundby Idrætspark