Farvel til pokalen: Fem Hvidovre-mål på en halv time

301
Mathias Bukhave reducerede til 1-2 efter hjørnespark.

Hvidovre scorede fem mål på en halv time, og så var B 1908 sendt ud af pokalen. Mathias Bukhave og Kristian D. Larsen på straffe scorede i nederlaget på 2-5.

Hvidovre fra 1. division var for stor en mundfuld for B 1908, da de to hold tørnede sammen i anden runde af Sydbank Pokalen, DBU’s landspokalturnering. I kampens første halve time fik otterne en reel fodboldlektion af gæsterne, der nærmest gjorde, hvad der passede dem.

Der var blot spillet seks minutter, da Jakob S. Jensen i otternes mål for første gang måtte se sig passeret, og efter et kvarters spil kunne Matti Bøge Olsen fordoble Hvidovres scoring efter et hjørnespark.

Bukhave reducerede på hjørnespark
Otterne havde været sjældne gæster på Hvidovres banehalvdel, men fik midt i halvlegen et hjørnespark. Efter et par hovedstød inde foran mål, dukkede Mathias Bukhave op og sendte bolden i mål til reducering 1-2.

Men troede man, at otterne var på vej tilbage i kampen, troede man forkert. For Hvidovre sprudlede og fik plads til det i otternes forsvar. I løbet af ti minutter scorede gæsterne tre gange og gik til pausen med en føring på hele 5-1 – og havde endda chancer til mere.

Lettede på gaspedalen
Efter pausen lettede Hvidovre på gaspedalen, og det gjorde, at otterne kom mere med i kampen. Efter 55 minutter fik B 1908 straffespark, da en Hvidovre-forsvarer blokerede et forsøg fra Martin Lisborg med armen. Kristian D. Larsen reducerede fra pletten.

Kristian D. Larsen (straffe) og Mathias Bukhave scorede B 1908’s mål.

Midt i halvlegen fik Khamis ‘Junior’ Akida en stor chance efter et godt forarbejde af Benjamin Fey og Mads Bukhave, men Hvidovre-keeperen reddede forsøget. Og efter 73 minutter var Mathias Bukhave tæt på at score sit andet mål tæt foran mål.

Endnu en stor mulighed
Otterne fik endnu en stor mulighed, da Mads Bukhave ti minutter før tid blev spillet fri af Kristian D. Larsen. Han fik tippet bolden over HIF-keeperen, men også lige akkurat på den forkerte side af stolpen.

Så det endte med et nederlag på 2-5. Otterne kom fint igen, da Hvidovre gik ned i kadence og fik begrænset tabet. Men farvel til pokalturneringen i denne omgang. Næste kamp i Danmarksserien er på lørdag kl. 11.30 mod Ishøj i Sundby Idrætspark.

KAMPFAKTA
Tirsdag 10. september 2019
Sydbank Pokalen, 2. runde
B 1908 – Hvidovre 2-5 (1-5)
0-1 Lirim Qamili (6)
0-2 Matti Bøge Olsen (14)
1-2 Mathias Bukhave (20)
1-3 Oscar Buch (25)
1-4 Marcus Lindberg (28)
1-5 Stefan Nygaard Hansen (32)
2-5 Kristian D. Larsen (strf. 55)
Advarsler: Martin Kyster, B 1908 (9)
Mustafa Atici, Hvidovre (54)
August Rosenmeier, B 1908 (74)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Mathias Bukhave (Jesper Riis, 75), David Chernet, Johannes Marcher, Kristian D. Larsen, Martin Lisborg, August Rosenmeier, Martin Kyster (Kasper Autrup, 17), Saleem Nanji (Khamis ‘Junior’ Akida, 64), Mads Bukhave
Dommer: Kasper Madsen
Tilskuere: 477 i Sundby Idrætspark