U 17 Fælles Holdet B1908/Fremad Amager

60

Efter den flotte sejr over Roskilde, skulle vi på besøg hos Vanløse, som var kommet fint fra start.

 

Kampen startede i et voldsomt tempo og første chance kom allerede efter 15 sekunder. Vanløse giver bolden op og spiller den tilbage til målmanden, hvor Hasan presser ham til en fejl aflevering, som ryger direkte ud til Adam. Adam trækker ind i feltet, men forsvaret når at blokerer hans afslutning.

Men han skulle nok tage revanche senere.

 

Bare 4 minutter senere var situationen vendt om. Sebastian får clearet bolden lige ud til en Vanløse spiller, der tager et træk og sparker bolden i mål. Dette var starten på en skidt periode for os. Ikke lang tid efter, sender Vanløse en lang bold op ad banen. Marcus skal heade bolden væk, men den er for høj, så han får den snittet ned imod vores eget mål og bolden bliver opsnappet af en Vanløse spiller, der alene med Sebastian scorer sikkert. Uret rundede yderlige et par minutter og så stod den 3-0. Et hjørnespark tæt ind under mål, rammer en af vores og ryger lige ud til en fri Vanløse spiller, der laver en nem tap in.

En alt igennem forfærdelig start, men en kamp varer til dommeren fløjter af og det forstod drengene.

 

For efter 3-0 målet, overtog vi kampen. Vi blev dog lidt heldigt sat i gang lige omkring den halve time. Lavdrim modtager bolden fra Marcus. Han slår et tidligt indlæg til Hasan. Den er dog lige lidt for lang til at Hasan kan nå den, men det snyder målmanden og bolden sejler i mål. Herefter startede en fantastisk comeback.

 

Kort før pausen skulle Adam bare bruge 4 minutter på at udligne. Først modtager han bolden fra Holm, driver bolden frem og fra kanten af feltet, sparker han den ind til 2-3. Kort efter er Adam på spil igen og det gik så hurtigt, at jeg ikke så forløbet op til målet, men sikkert var det at Adam udlignede til 3-3.

Så var den forfærdelige start slettet og vi gik til pause, hvor kampen var helt lige.

 

Vi startede 2. halvleg rigtig godt. Bare efter 5 minutter finder Marcus med et flot indlæg Hasan, men han når lige præcis ikke bolden. Et par minutter senere, får vi frispark på kanten af feltet, men Adam sparker over mål.

 

Så kom Vanløses største chance. Et frispark bliver sendt ind i feltet og der bliver headet imod det lange hjørne, men en konge refleks af Sebastian holder bolden ude.

 

Så overtog vi derfra. Først finder Lavdrim, en flyvende Adam, der bringer os foran 4-3 med sit tredje mål. Herefter var vi i god kontrol og gav ikke meget til Vanløse. Derfor var det også fortjent, da vi 2 minutter før tid lukker kampen. Bolden bliver slået ind i feltet, hvor den havner hos Hasan. Da han ikke kan komme på skudhold, lægger han flot af til Pouya ( P ), der sikkert sparker den i net taget.

 

I dommerens overtid var Hasan tæt på at score. Asim finder flot Patricio, der slår et flot indlæg til bagerste, hvor Hasan tæmmer bolden og afslutter. Desværre får målmanden reddet til hjørne, så kampen sluttede 5-3 og drengene leverede en fantastisk comeback.

 

Dagens hold: Sebastian – Wasim – Bilal – Magnus – Marcus – Lavdrim ( c ) – Asim – Adam – Elias – Holm – Hasan

Bænken: Aske – Patricio – P

 

Man of the match blev Adam med 9 stemmer foran Asim med 3

 

Dagens tal:

 

5 min 0-1

 

12 min 0-2

 

18 min 0-3

 

27 min 1-3 Lavdrim / Marcus

 

33 min 2-3 Adam / Holm

 

37 min 3-3 Adam / indtil videre ukendt

 

65 min 4-3 Adam / Lavdrim

 

78 min 5-3 P / Hasan

 

Næste kamp er på fredag den 13/9 kl. 18.00 på stadion, hvor topholdet Farum kommer på besøg.

 

 

 

De bedste hilsner

Rasmi Khalil