Endnu en uafgjort til U17

76

Efter den uafgjorte kamp imod Ballerup, skulle vi prøve at komme tilbage på sporet imod FA2000, men det blev ikke nemt.

Vi startede kampen meget aggressivt og allerede i det 1. minut bliver der begået frispark imod Julle, et par meter uden for feltet. Olaba tager sig af sparket, men sparket bliver aldrig rigtig farligt.

Men vi fortsatte med at være bedst på bolden og FA levede på deres omstillinger, hvor de havde 2 hurtige angribere. Og efter et kvarter lykkedes det næsten, men Sebastian reddede situationen, på en noget alternativ måde. I en løbeduel med 2 angribere, træder Sebastian i bolden og snyder begge deres og ender med at drive bolden fremad, imens deres angribere løb den anden vej. Denne noget alternative erobring, gav en stor chance. Bolden bliver vendt over i vores højre side til Silas, der nok skulle ha gået mod mål, men kommer til baglinjen og sender bolden i feltet, som bliver clearet.

Halvvejs i 1. halvleg får FA hjørne og der opstår en farlig situation i feltet, men heldigvis når Behnke med en lang tå at cleare bolden.

Efter en halv time kom vores bedste angreb. Bolden bliver ført frem i venstre side, ind over midten, for så igen at havne i venstre side, hvor Oliver har taget et flot løb og lavet et overlab på Olabi. Oliver finder med sit indlæg Olabi, men igen mangler afslutningen kvalitet.

Ikke lang tid efter får vi et hjørne. Bolden bliver clearet, men vi er over returen, får den ud til Olabi igen, der med et fladt indlæg finder Grevy, men afslutningen ender over mål.

Så begyndte FA at få mere ud af deres omstillinger. Først kommer de igennem i vores højre side, men afslutningen ryger bagud om mål. Desværre var de mere skarpe 2 minutter senere, da de igen fanger os i ubalance og den her gang kostede det og Fa scorede til 1-0.

Kort før pausen er vi tæt på i 2 omgange. Først et langt indkast, som Silas forlænger til Behnke, der sender bolden i feltet, hvor både Grevy og Olabi er tæt på, men uden held.

Lige bagefter tager Olabi en god drible tur og slutter af med en flot afslutning, men forbi mål.

Vi starter 2. halvleg ekstrem dårligt og FA er flere gange tæt på at score. Allerede i det 4. minut bliver Sebastian den lille i en duel, men heldigvis sparkede angriberen over mål. Så rundede uret et kvarter og der fik Albert vist sine kvaliteter. Vi bliver fanget på en lang bold, men af 2 omgange får Albert flot reddet os.

Først med en god parade og bagefter med en konge redning.

Cirka halvvejs får FA en gave, da Sebastian er uheldig at glide, men heldigvis var der ikke noget uheld over Albert og han redder os igen.

Så begyndte vi at vågne lidt op. Costa, der var kommet en ind i 2. halvleg finder flot Silas, men deres målmand ville ikke stå tilbage for Albert og redder flot. Bare minuttet senere burde vi ha scoret. Grevy kommer igennem på højrekanten og sender en flad bold ind til Olabi, der sparker første gang, men forbi mål. Han skulle ha ha spillet chancen større og spillet Julle, der stod helt fri ved bagerste.

Med 10 minutter igen er der lidt klumpspil uden foran vores felt og bolden havner hos deres midtbane spiller, der tager chancen udefra. Den bold rammer han helt forkert og alligevel rigtigt. For den snyder fuldstændig Albert og sejler langsomt over ham, men heldigvis rammer den stolpen og vi er stadig med i kampen.

Med 5 minutter igen er vi meget offensive og det giver lidt mere plads til deres omstillinger, men igen er Albert vågen og redder.

Så begynder vi at presse på for en udligning. I slutminutterne prøver både Julle og Jasir udefra, men ligesom Albert, er deres målmand vågen og holder dem inde i kampen.

I det sidste kvarter valgte FA’s træner at skifte ved hvert enkelt spilstop for at trække tiden. Det lagde dommeren også mærke til, så han havde lagt 5 minutter til. Dette skulle vise sig at være en god ting for os. For da uret har rundet de 4 minutters overtid får vi lagt et meget højt pres. Bolden havner over i vores venstre side, hvor Lau får bolden. I stedet for at slå den i feltet finder han Grevy på siden af det lille felt, hvor deres målmand kommer ud og fælder Grevy og korrekt straffe. Dette tager Julle sig af, og selvom målmanden går til den rigtige side, ryger bolden i mål og forløsningen var til at spore hos både spillere, forældre og trænere.

Kampen blev fløjtet af lige efter og kampen sluttede 1-1.

Samme aften spillede HIK ude imod Næstved og der tabte de 4-1, så vi er tilbage på 1. pladsen a point med HIK, men med en bedre målscore. Så det ene point imod FA, er sindssyg vigtigt.

Dagens Hold: Albert – Reiter – Lau ( c ) – Sebastian – Oliver – Mag – Behnke – Julle – Olabi – Silas – Grevy

Bænken: Jasir – Costa – Lux

Dagens mand blev Albert med 9 stemmer foran Oliver med 3 stemmer

Dagens tal:

34 min 0-1

85 min 1-1 Julle str. / Grevy

Næste kamp er på fredag hjemme imod Dianalund kl. 18.30