Endnu en sejr til U17A

161

Efter den flotte arbejdssejr sidste weekend, så skulle det følges med en udebane kamp imod Brøndby.

 

Drengene kom med god selvtillid og vi startede kampen med at ligge et kæmpe pres på Brøndby og det gav pote allerede i det 2. minut.

Julius får lagt et godt pres og erobre selv bolden, får afsluttet, men keeperen redder, men Julius følger godt op og scorer på returen og så var vi foran 1-0.

 

Bare 4 minutter senere burde Julius ha fået en assist, da han finder Grevy, med en ren Laudrup aflevering, der giver Grevy en friløber. Grevy lobber bolden over målmanden, men desværre rammer den stolpen og ryger ud til målspark.

 

Bare 2 minutter senere, bliver Julius sendt af sted men en Brøndby forsvarsspiller efter sig. Forsvarsspilleren begår frispark lige udenfor feltet og som bagerste mand gav det direkte rødt kort.

På det efterfølgende frispark, sparker Julius over mål.

 

Men ikke lang tid efter det røde kort fik Grevy revanche. Igen finder Julius Grevy og den gang vælger Grevy at runde keeperen og sparke den ind i et tomt mål. Det blev starten for Grevy’s hattrick.

5 minutter senere, sparker Brøndby’s målspark og den duel vinder Behnke, der header den tilbage mod målet og her er Grevy hurtigst, får fat på bold og så af sted mod målet og ligesom før scorer han sikkert til 3-0.

 

Efter en halv time får Brøndby gult kort og så var vi 2 mand i overtal. Så havde man en forventning om at vi ville lægge et enormt pres og lukke kampen, men tværtimod var Brøndby bedst i den periode og får skabt 2 kæmpe chancer, men heldigvis var det ikke deres angribers dag.

 

Efter pausen fortsatte samme billede. Brøndby startede bedst og fik fortjent reduceret efter en times tid. Ikke lang efter var de tæt på at reducere yderligere.

 

Med 20 minutter igen fik vi taget lidt luften af Brøndby, da vi med kampens flotteste mål bringer os på 4-1. Efter et rigtig tålmodigt angreb, havner bolden ude hos Mo på venstre kanten. Mo trækker til baglinien og finder på forreste stolpen Greve, der sparker bolden ind til 4-1 og med det mål fik han sit hattrick. Ikke lang tid efter kommer vi på 5-1. Debutanten Sigurd sender et indlæg ind til Mo, der sikkert bringer på 5-1.

 

Så gik vi lidt i stå og tillod Brøndby alt for meget og det lykkedes dem at reducere 2 gange til 5-3.

 

I overtiden får vi dog lukket kampen. Denne gang byttede Mo og Sigurd rolle. Mo finder Sigurd i højre side af feltet og med et følt spark, flyver bolden over keeperen og over i det lange hjørne. Hvilken debut for Sigurd med både et mål og en assist.

 

Dagens hold: Albert – Silas – Lau – Sebastian – Oliver – Mau – Behnke – Julius – Mo – Reiter – Grevy

Bænken: Sigurd – Olabi – Lux

 

Man of the match blev Sigurd

 

Dagens tal:

 

2.min 1-0 Julius

 

8.min  rødt kort Brøndby

 

11 min 2-0 Grevy / Julius

 

16 min. 3-0 Grevy / Behnke

 

32 min. gult kort Brøndby

 

59 min. 3-1

 

68 min 4-1 Grevy / Mo

 

72 min. 5-1 Mo / Sigurd

 

75 min. 5-2

 

78 min. 5-3

 

82 min. 6-3 Sigurd / Mo

 

Næste kamp er på søndag hjemme kl. 13.30 imod topholdet HB Køge