Efterårets første point

318
Foto: Speich Fey Film Team

Danmarksserieholdet hentede efterårets første point, da det lørdag eftermiddag blev 0-0 ude mod Vanløse i en kamp, hvor der var mange chancer til begge hold.

Det grimme nul, der hang over Danmarksserieholdet efter de to første kampe er blevet slettet. Lørdag eftermiddag spillede holdet 0-0 mod Vanløse på udebane, og er dermed på tavlen i Danmarksseriens pulje 2.

Det blev en underholdende og chancerig kamp, hvor to gode målmandspræstationer var den primære årsag til, at tilskuerne i Vanløse Idrætspark ikke fik mål at se. Det var i øvrigt tredje kamp i træk, at Vanløse IF ikke lukkede mål ind.

God keeperpræstation
Tre gange i løbet af første halvleg var Jakob S. Jensen i B 1908-målet på pletten ved store Vanløse-muligheder. Den største midt i halvlegen, hvor han dykkede godt ned og reddede en ellers god afslutning fra VIF-angriberen Shabban Hussain.

Otterne havde to gode muligheder før pausen. Først en ripost til Jesper Larsen, der kanonerede bolden over mål. Og efter godt en halv time var Rune Christensen ved at rage bolden i kassen efter et hjørnespark, men ingen mål.

Stor mulighed til Larsen
Otternes største chance kom efter 65 minutter, hvor Kristian D. Larsen blev spillet helt fri, men hans resolutte afslutning endte lige på Lasse Krogh i VIF-målet, der med en refleksredning fik ekspederet bolden til hjørnespark.

Forinden havde Vanløse haft en god mulighed, men endnu en gang var Jakob S. Jensen i målet – der sammen med David Chernet i forsvaret var sit holds bedste spillere – årvågen mellem stængerne.

Chancer mod slutningen
I kampens afslutning havde Vanløse chancer til at afgøre kampen. Først en appel for straffespark, der ikke blev dømt. Så klumpspil foran otternes mål efter hjørne. Og til sidst et langskud fra Daniel Ginge Andersen, der blev blokeret af Benjamin Vielsted.

Men det endte med 0-0, og der var masser af lyspunkter i otternes spil, der kan tages med til næste opgave: Roskilde KFUM på hjemmebane i Sundby Idrætspark på lørdag 26. august klokken 13.

Se video fra kampen HER (Kilde: b1908fans.dk)

KAMPFAKTA
Danmarksserien, pulje 2
Lørdag 19. august 2017
Vanløse IF – B 1908 0-0
Advarsler: Emil Carlsen, Vanløse (52)
Saleem Nanji, B 1908 (56)
Rasmus Thomsen, Vanløse (61)
Shabban Hussein, Vanløse (75)
Jack Castelinjs, Vanløse (77)
Martin Lisborg, B 1908 (80)
Daniel Ginge Andersen, Vanløse (83)
Benjamin Vielsted, B 1908 (84)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Saleem Nanji, David Chernet, Benjamin Vielsted, Rune Christensen, Festim Mustafi (August Rosenmeier, 59), Abdoulie Njai (Khamis ‘Junior’ Akida, 88), Martin Lisborg, Jesper Larsen (Shimal Ado, 80), Kristian D. Larsen
Dommer: Steen Jensen
Tilskuere: ca 150 i Vanløse Idrætspark