Efter nyt nederlag: Otterne på sidstepladsen i DS

220
B 1908 tabte lørdag 2-1 til Herlev.

Heller ikke i fjerde forsøg lykkedes det B 1908 at vinde i Danmarksserien. Holdet ligger nu sidst efter 2-1 nederlag til Herlev lørdag.

Det kører ikke rigtigt for Danmarksserieholdet. I en træningskamp op til sæsonstarten vandt otterne med klare 3-0 over Herlev. Men da der lørdag var point på spil mellem de to mandskaber, tog Herlev sejren med 2-1 i Sundby Idrætspark

B 1908 fik en forfærdelig start på kampen. Allerede efter 47 sekunder lå bolden i netmaskerne bag Jakob S. Jensen. Et langt indkast landede i hovedet på Alex Loughlan, der ugeneret kunne bringe gæsterne foran.

Tæt på hurtig udligning
Nichlas Rohde havde kort efter muligheden for en hurtig udligning, da han med et hovedstød tvang Herlev-keeper Lasse Gram ud i fuld længde for at forhindre en scoring. Afslutningen blev afværget til hjørnespark.

Som første halvleg skred frem fik B 1908 mere kontrol over kampen, men det kneb fortsat med at tilspille sig chancer. Wilson Henningsens hovedstød midt i halvlegen var tættes på en udligning.

Joachim udligner
Men efter 34 minutter fik B 1908 bragt balance på scoretavlen. Oliver Elliott Karlsen sendte et frispark ind i feltet, hvor Joachim A. Jensen kom foran Herlev-keeperen og fik sendt bolden i mål. Herlevs appeller for frispark mod målmanden blev afvist.

Joachim A. Jensen scorede otternes mål.

Bedst som man troede, at udligningen kunne bringe otterne tættere på sæsonens første sejr, bragte Herlev sig foran i slutningen af halvlegen. I et gennemspillet angreb kiksede B 1908-forsvaret to indgreb, og så blev Casper Loween Jensen målscorer for Herlev.

Lovende start på anden halvleg
B 1908 startede anden halvleg ret lovende, og både Asker Damgaard, Nichlas Rohde og Oliver Elliott Karlsen havde afslutninger, der talte i skudstatistikken, men udligningen udeblev.

Også Herlev havde muligheder, og en refleksredning af Jakob S. Jensen midt i halvlegen forhindrede et selvmål. Som halvlegen skred frem døde kampen ud, og otterne havde sværere og sværere ved at sætte etablerede angreb op.

To chancer i slutminutterne
Først i de døende minutter havde først Shimal Ado og i overtiden Nichlas Rohde muligheder for at sikre det ene point, men det lykkedes ikke. Otterne tabte for anden kamp i træk og har stadig ikke prøvet at synge sejrssang i den indeværende sæson.

Med nederlaget indtager B 1908 sidstepladsen i DS pulje 2 efter fire runder. Der er kamp igen på lørdag, hvor modstanderen er Ledøje-Smørum på udebane. Den kamp fløjtes i gang klokken 13 i Smørum Idrætscenter.

Se eller gense kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Lørdag 5. september 2020
Danmarksserien, pulje 2
B 1908 – Herlev 1-2 (1-2)
0-1 Alex Loughlan (1)
1-1 Joachim A. Jensen (34)
1-2 Casper Loween Jensen (42)
Advarsler: Jesper Riis, B 1908 (67)
Wilson Henningsen, B 1908 (79)
Oliver Harvig Wilsky, Herlev (79)
Frederik Kofoed Hansen, Herlev (92)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Joachim A. Jensen, Mathias Bukhave, David Chernet (Mads Bukhave, 59), Jesper Riis (Kasper Autrup, 80), Oliver Elliott Karlsen (Shimal Ado, 72), Asker Damgaard, Mikkel Vittarp Gøling, Wilson Henningsen, Seejou King, Nichlas Rohde
Dommer: Oliver Alexander Fogh Simbold
Tilskuere: 205 tilskuere