De to naboklubber Fremad Amager og B1908 satte hinanden stævne søndag på stadion i Sundby Idrætspark. Foran pænt mange tilskuere.

Først og fremmest blev det til stor dramatik et minut før tid, da en Fremad spiller kollapsede og der direkte udbrød panik i Fremad lejren. Med rette så det ud til. Spilleren var ikke impliceret i nogen batalje, men kollapsede tilsyneladende blot. Der gik næsten en halv time med at få ambulance og lægeambulance til at køre spilleren på hospitalet.

Vi ønsker fra b1908 det bedste til spilleren, hans familie og holdkammerater, at det ikke var for alvorligt og at han komme sig hurtigt.

Selve kampen gik galt for B1908

Igen måtte vi stille til en kamp, mens vi måtte se bort fra 7 spillere. Det har vi langt hen af vejen kompenseret for med en fantastisk indsats. Men den gik ikke i dag desværre. Det blev for dyrt og drengene var ikke helt oppe at ringe. De som har skulle kompesere, de er også ved at være trætte.

Blot 4 defensive spillere stod til rådighed og vi måtte finde to nye spillere til holdet for at være fuldtallige.

I dag tabte vi 2-1, og det var fortjent nok i en kamp, hvor Fremad viste, at de er blevet et bedre hold, der er bedre styr på troppene, taktikken holdes bedre og de fortjente sejren i dag, da vi samtidigt ikke magtede at holde niveau fra de andre kampe.

Så tillykke til Fremad Amager.

Men vi må se indad

Vi må forholde os til vores egen lejr og sige, at det er et vanvittigt forår, ikke kun U19 er skades-ramt, men også 1. senior. Noget er gået galt i opstarten og gennem sæsonen, når så mange spillere på begge hold bliver skadet, og der skal evalueres på dette. Det må ikke ske igen.

U19 har på papiret fortsat mulighed for at vinde Øst-1, men det bliver realistisk Frem som vinder, men vi kan dog spille os en pæn Top3 hjem ved at vinde de sidste to kampe. Det vil være klart bestået i en sæson, hvor vi på intet tidspunkt har kunne stille fuldt hold.

B1908 skal nu rejse sig i de to sidste kampe mod BSV/FC Holte og RB1906.

Jan/U19