Debutantmål sikrer premieresejr

540
Otterne kunne danse sejrsdans efter 2-1 sejren over Skovshoved.

I 90. minut scorede debutanten Haitam Hajjami til 2-1 og sikrede tre vigtige point til B 1908 i forårspremieren på hjemmebane mod Skovshoved.

Bolden ruller igen i Danmarksserien, og B 1908 fik lørdag eftermiddag den bedst tænkelige start på forårssæsonen. Oprykningsaspiranterne fra Skovshoved blev besejret 2-1 på en sen scoring af debuterende Haitam Hajjami, der er kommet til B 1908 fra Hvidovre.

Længe så det dog ikke ud til, at B 1908, der mødte op til forårets første kamp uden nederlag i opvarmningskampene til sæsonen, skulle hente point i kampen. Efter godt en halv time bragte Simon Bræmer skovserne foran 1-0 efter et dumt boldtab.

God start på kampen
Forinden var det ellers otterne, der havde åbnet kampen bedst i veloplagt spillehumør og en del chancer. Efter et lille kvarter nåede Mads Bukhave ikke helt frem til Abdoulie Njais fine indlæg, og angriberen fik kun snittet bolden med hovedet, så den røg forbi mål.

Kort efter fik Skovshoved bolden i nettet, men målet blev underkendt for offside. Og yderligere kort efter en god mulighed til Abdoulie Njai, men han ikke helt rene afslutning blev pareret af en forsvarer.

Skovserne får overtaget
Efter gode første 20-25 minutter gik otterne noget ned i kadence, og Skovshoved fik erobret overtaget på banens midte. Det førte til et øget pres mod otternes mål, og efter 31 minutter kunne Simon Bræmer altså bringe gæsterne foran 1-0.

I halvlegens døende minutter fik Mathias Bukhave en stor chance for at udligne, da han fik panden på Benjamin Feys gode frispark fra højre side. Men bolden fik ikke retning mod mål, og Kristian D. Larsen forsøg på at styre den over stregen endte i sidenettet.

Klasseredning af debutkeeper
Otterne kom helt skidt i gang med anden halvleg med mange fejlafleveringer, og spillerne måtte bruge mange kræfter på at forhindre Skovshoved i at bringe sig yderligere foran. Blandt andet måtte debuterende målmand Mads Funch ud i en klasseredning.

Presset på B 1908 fortsatte, og midt i halvlegen var det svært at se, hvordan hjemmeholdet skulle komme ud af suppedasen og hente point i kampen. Men så er det godt, at holdet har topscorer Kristian D. Larsen, der i tirsdags blev kåret som Årets Spiller 2016.

Larsen på pletten igen
Efter en kamp ellers på det jævne af Larsen viste han sit værd med godt tyve minutter igen. En bold frem i midten af banen splittede Skovser-forsvaret, og så kunne den hurtige og boldsikre topscorer score sit 10. sæsonmål.

10 kunne blive til 11 med ti minutter igen, da otterne pludselig var i en 4 mod 2 omstilling. Indskiftede Haitam Hajjami fik spillet Kristian D. Larsen ud i en lidt spids position. Alligevel fik Larsen trykket godt af, men afslutningen susede over mål.

Haitam Hajjami og Kristian D. Larsen scorede otternes mål i 2-1 sejren over Skovshoved. Foto: Speich/Fey Film Team

Hajjami blev matchvinder
Haitam Hajjami gjorde godt væsen af sig i den halve time, han spillede, og endte med at gå fra banen som matchvinder. I 90. minut fik han bolden fra Rune Christensen i feltet, vendte rundt og udplacerede Rasmus Lardell i Skovshoved-målet.

Stillingen holdt kampen ud, og otterne kunne sætte tre vigtige point ind på kontoen. Om et uge går det løs igen, når modstanderen er Ledøje-Smørum på udebane. Det er lørdag 1. april klokken 14.00

Se kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Danmarksserien, pulje 2, lørdag 25. marts 2017
B 1908 – Skovshoved 2-1 (0-1)
0-1 Simon Bræmer (31)
1-1 Kristian D. Larsen (69)
2-1 Haitam Hajjami (90)
Advarsel: Philip Oslev, Skovshoved (90+3)
B 1908’s hold: Mads Funch (debut), Benjamin Fey, Mathias Bukhave, Kristian Glyø, Saleem Nanji, Rune Christensen, Abdoulie Njai, Martin Lisborg, Valdemar Mendez Brockdorff (Patrick Fleischer (debut), 69), Mads Bukhave (debut) (Haitam Hajjami (debut), 58), Kristian D. Larsen
Dommer: Kasper Madsen
Tilskuere: 188 i Sundby Idrætspark