Danmarksserieholdet henter ny sejr

411
Mikkel Knudstrup og Patrick Bielefeldt kom på måltavlen for otterne. Foto: Speich Fey Film Team

B 1908 vandt lørdag 2-1 over FA 2000 på udebane. Patrick Bielefeldt og Mikkel Knudstrup scorede for otterne, mens Joachim A. Jensen kom på måltavlen i den forkerte ende.

B 1908 har fået en perfekt start på sæsonen i Danmarksserien. Sejrsrækken fortsatte lørdag eftermiddag med en 2-1-sejr ude over FA 2000, og otterne har dermed lagt sig på førstepladsen i Danmarksseriens pulje 2 efter to spillerunder.

Første halvleg var en sand fornøjelse at overvære. Sammenspillet på B 1908-holdet fungerede nærmest perfekt, og otterne skabte et væld af chancer. Denne skribent noterede 11 afslutninger til otterne i første halvleg.

Holdt FA 2000 fra chancer
Til gengæld holdt B 1908 fuldstændig Frederiksberg-holdet fra chancer. Først i et minuts overtid lykkedes det FA 2000 at få en afslutning med halvlegens sidste spark, men det voldte ikke Jakob S. Jensen i målet problemer.

I den anden ende indledte Patrick Bielefeldt afslutningsshowet efter ti minutter med et forsøg lige forbi mål med Frederik Storm som oplægger. Minuttet efter var Storm igen assist-mager, og Mads Bukhave burde have bragt otterne foran med hovedet.

Fortjent pauseføring
Af andre store muligheder til otterne kan nævnes et Martin Kyster-hovedstød lige i favnen på FA 2000-keeperen på Khamis ‘Junior’ Akidas indlæg og to frisparksforsøg fra Mikkel Knudstrup, der gik forbi. Han skulle dog senere få indstillet sigtekornet.

Fire minutter før pausen tog en overordentligt velspillende Festim Mustafi chancen udefra. FA 2000-keeperen kunne ikke holde bolden, og Patrick Bielefeldt var hurtigt over riposten og så kom der gevinst ud af anstrengelserne – helt fortjent 1-0 til otterne ved pausen.

Uheldigt selvmål
Til gengæld fik B 1908 den værst tænkelige start på anden halvleg. Der var end ikke spillet et minut, da Joachim A. Jensen missede en clearing og i stedet sendte bolden i en bue over Jakob S. Jensen og i eget net. Pokkers uheldigt.

Om det var det hurtige selvmål, der påvirkede otterne, skal ikke kunne siges, men faktum var, at de første tyve minutter af anden halvleg slet ikke levede op til første halvlegs fornemme spil.

Sublim sparketeknik
Som halvlegen skred frem virkede det dog som om, at otterne havde det fysiske overtag, og gæsterne lagde igen pres på hjemmeholdets mål. Johannes Marcher tog efter 75 minutter et godt rush ind i banen og blev fældet lige foran feltet.

Mikkel Knudstrup gjorde igen klar til at sparke frisparket, og denne gang viste han prøve på sin sublime sparketeknik. Afslutningen sad helt oppe i krogen, og så var otterne igen på sejrskurs.

Sejren ikke i fare
FA 2000 formåede ikke at presse alvorligt på for udligningen. Dog måtte Benjamin Fey trække et gult kort for at bremse et kontrastød, der kunne være blevet farligt. Men flere farlige afslutninger blev det ikke til.

Så det endte med en ganske fortjent sejr til otterne, der især i første halvleg viste, at de hvidblusede er fremragende boldspillere. Lørdag 18. august kl. 13 går det løs igen på hjemmebane mod Allerød.

Se målene fra kampen på b1908fans.dk HER

KAMPFAKTA
Lørdag 11. august 2018
Danmarksserien, pulje 2
FA 2000 – B 1908 1-2 (0-1)
0-1 Patrick Bielefeldt (41)
1-1 Selvmål, Joachim A. Jensen (46)
1-2 Mikkel Knudstrup (76)
Advarsler: Michael Jonssen, FA 2000 (75)
Benjamin Fey, B 1908 (83)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, Joachim A. Jensen, Mikkel Knudstrup, Johannes Marcher, Festim Mustafi (Kasper Autrup, 85), Frederik Storm (Jesper Larsen, 72), Martin Kyster, Patrick Bielefeldt (Martin Lisborg, 77), Khamis ‘Junior’ Akida, Mads Bukhave
Dommer: Hakan Yurdakul Pedersen
Tilskuere: 130 på Frederiksberg Stadion