Biele hattrick i storsejr

117
U19 vandt i Allerød

Det er igen i denne sæson de formodede tophold som ligger ud mod hinanden i den bedste U19 række i øst. I hvert fald set med B1908 briller med modstandere som Slagelse, Holbæk og snart Helsingør. Efter lørdagens uafgjorte mod Holbæk, så skulle B1908 en tur til Allerød. Vi ved at de bedste hold på en god dag kan slå hinanden, og det er vigtigt at komme ud af denne fase med nogle points. Men Allerød ligner ikke et af de bedste hold set på tirsdagens kamp.

Det skulle blive til tre meget tydelige points tirsdag aften, en af de udebane-hverdags-kampe på Sjælland, som er så farlige.

Vi ramte den lige i Røven

Man kan ikke sige andet, end at det meget stærke U19 hold ramte kampen lige i røven, ja vi ved godt, det er anden gang vi skriver “ordet”. Men foran med to basser efter få minutter og en samlet udebane-sejr på 1-5 i Allerød, er vist til at tage og føle på.

Patrick Bielefeldt er garanteret en spiller, som Allerøds træner har talt med store bogstaver omkring og han skulle da også være en afgørende faktor.

Biele fik nemlig scoret tre basser, samtidigt fik Admir og Casper scoret en basse hver. Næste kamp er hjemmemod AB på søndag klokken 13:30 på B1908 Arena.

Vi ses på søndag ?