Bent Fischer nyt æresmedlem i B1908 – og fik samtidig tildelt DBUs sølvnål

195

Efter sit årelang virke for B1908 blev Bent Fischer ved et lille arrangement i klubben d. 27/10 (hvor også guldnålene uddeltes) udnævnt som æresmedlem i B1908. Bent har lagt et stort arbejde i klubben igennem 30 år, og vi er i klubbens bestyrelse glade for at kunne anerkende Bents vigtige indsats. Rigtig hjerteligt tillykke og tak for den store indsats for klubben.
Bent bliver så den seneste i rækken af æresmedlemmer, der har gjort en ekstraordinær indsats for klubben. De øvrige nulevende æresmedlemmer er Finn Juel Larsen, Frank Hansen, John Maegaard og Sten Svendsen.

Tidligere på året fik John Maegaard og Bent Fischer DBU Københavns sølvnål for deres arbejde for klubben og fodbolden. Denne har 9 08’ere tidlige modtaget: Thorkild Christiansen, Per Clemmensen, Frank Hansen, Knud Stevns Jensen, Jørgen Jørgensen, Finn Juel Larsen, Orla Juul Nielsen, Viggo Petersen og Holger Schrøder.
Bent Fischer fik af DBU – repræsenteret ved Jesper Gradert fra DBU Københavns turneringsudvalg – som den første 08’er tildelt og overrakt DBU’s sølvnål. Bent kan nu komme gratis til landskampe og alle superligakampe. Tillykke! Det er fuldt fortjent.

Jens Henrik/Bestyrelsen