Bedste kamp for U17 indtil videre

97

Efter den seneste sejr over Nykøbing, stod den på en hjemmebane kamp imod Skjold Birkerød.

 

Vi startede kampen i fuld kontrol og lagde et kæmpe pres på Birkerød. Allerede efter 3 minutter, kommer den første chance. Julle hopper over bolden og lader den passere til Grevy, men afslutningen manglede kvalitet.

Men bare minuttet efter var der masser af kvalitet. Julle sender med en stikning Grevy alene igennem med målmanden, men den duel vandt målmanden og redder til hjørne.

 

På det efterfølgende hjørne, ender clearingen hos Olabi, der svinger venstre benet, men desværre rammer den overliggeren.

 

Ikke lang tid efter ville Mau også være med. Han driver bolden frem og sparker bolden imod det lange hjørne, men en flot tv redning af målmanden sender bolden til hjørne. I den her periode, sidder vi tungt på spillet og bare få minutter efter ville Julle også være med, men desværre sidder afslutningen lige på målmanden.

 

Efter små 20 minutter, troede vi at vi fik hul på bylden efter en god omstilling, men desværre var Grevy offside.

Så ville Lau også blande sig. Et frispark i højre side af feltet bliver sendt til forreste, hvor Lau bliver lidt overrasket over at den ender hos ham, så han prøver at dreje den i mål med låret, men en fantastisk redning af målmanden forhindrede Lau i at score sit første mål.

 

Efter en halv time, slår Lau et tidligt indlæg til Grevy, der tæmmer den med brystet, og afslutter første gang, men desværre over mål. Men ingen mål i første halvleg gjorde at den stod 0-0 i pausen.

 

Vi startede 2. halvleg, som vi sluttede 1.halvleg. Efter små 10 minutter sender Lau, Julle af sted helt alene med målmanden, der endnu engang blev den store i duellen.

 

Men så gik den ikke længere. Et kvarter inde i 2. halvleg, finder Julle, en helt fri Grevy, der denne gang ikke svigter og så stod den 1-0.

5 minutter senere bliver Silas sendt på banen og han skulle bare bruge 12 sekunder, på at øge til 2-0.Behnke får afsluttet og Silas er hurtig over returen.

 

Reiter der kom ind sammen med Silas, ville også være med, men kommer desværre lidt for sent til det hårde indlæg, som Sigurd sendte i feltet.

 

Lux, som var sidste indskifter ville ikke stå tilbage for de andre, så da Grevy brænder på Lau’s oplæg, så er Lux først på returen og scorer sit første mål og bringer os på 3-0.

 

Resten af kampen var vi i fuld kontrol og selvom mange ikke er nævnt i det her referat, så skal det siges at Lauritz, Sigurd, Oliver og Albert spillede en god defensiv kamp. Mau og Behnke var her, der og alle vegne.

Olabi & Sen spillede fantastisk på kanterne, så stor ros til alle mand for en helt igennem fantastisk kamp.

 

Man of the match blev Mau.

 

Dagens hold: Albert – Sigurd – Lau – Lauritz – Oliver – Mau – Behnke – Julle – Sen – Olabi – Grevy

Bænken: Silas- Reiter – Lux

 

Dagens tal:

 

57 min 1-0 Grevy / Julle

 

62 min 2-0 Silas / Behnke

 

72 min 3-0 Lux / Grevy

 

Næste kamp er allerede på onsdag,, hvor vi skal på besøg hos topholdet BSV