Udehold

Skal dit hold møde B1908, så spiller vi vores kampe i Sundby Idrætspark, Englandsvej 61, 2300 København S.

Det er et anlæg drevet af Københavns kommune, således er det ikke B1908, som er ansvarlig for drift, om lyset virker, omklædningsrum, anlæggets baner eller huller i målnet.

Udehold klæder om i “Hallerne”, hvor der er en lang række gode omklædningsrum og et system for, hvordan man får fat i en nøgle.

Vi beklager, at det ikke er muligt at få personlig service, trods det er et anlæg med 2.000 aktive idrætsudøvere. Det er kommunens valg at spare personlig service bort.

SE HJEMMESIDE
TELEFON: 32 58 20 50

Når du ankommer

  1. Find informationstavlen og følg anvisningerne for omklædning
  2. Efter omklædning find din bane. Vi anbefaler, at man kender til følgende instrukser:

Der er to kunstbaner og  DBU ikke endnu kalder dem noget forskelligt, så kan det være svært at vide, hvor man skal spille. Men skal du spille kunst, og modstanderen er B1908, så vil det være på Stadion kunsten ved siden af stadion: Tirsdage, torsdage og søndage samt fredage lige uger.

Du skal spille på den nye kunstbane ved Sundby Vestervej, hvis det er: Mandage, Onsdage og Lørdage samt Fredage ulige uger.

Vi kan ikke tilbyde omklædningsmuligheder i vores klubhus på hverdage. Der kan være mulighed i weekenden, men her beder vi udehold om lige at ringe og aftale det først med vores forpagter på Telefon: 51923270.

Informationer på DBU.dk

Vi kan ikke garantere for, at oplysninger på DBU.dk er korrekte mht. baneforhold, underlag m.v. Vi anbefaler, at man checker kampbane ved at bruge vores egen KAMP KALENDER.