Babyfoot er rykket indendørs

602

Klubbens babyfodboldhøj for børn fra 0 til 5 år er rykket indendørs og træner nu hver lørdag fra kl 9 til 10 i Hal 3 i Sundby idrætsparks.

Babyfodbold kører nu på 3 år med en fast stab af 2 voksentrænere og 7 ungdomstrænere. Hver træning kører efter en fast skabelon hvor de 2 grupper “de store” og “de små” kører de samme 5 øvelser igennem.

Børnene (og deres forældre) falder ind og ud af øvelserne. Det er en del af konceptet at man kan springe øvelser over man ikke kan lide, at man kan glide ud af øvelserne for at slappe af, spise en kiks eller lige lege med en bold ved siden af.

Der bliver lagt stor vægt på anderkendelse og glæden ved at lege med bolden. Før øvelserne går igang er der 10 minutters fri leg hvor børn og deres forældre invaderer banen og sammen lige får skabt den tryghed der skal til før vi rigtig går igang.

20161126_090546Vi starter hver træning med at ønske hinanden god træning. Det foregår ved at alle børn og forældre stiller sig op i en lang række og alle trænerne overfor. SÅ giver vi high fives og ønsker “god træning”.

Hver træning slutter af med “kamp”. Kampen foregår på en bane, men reglerne og kravene er stærkt modificerede til hvad man kender fra almindelig børne fodbold.

20161126_095311Hos de små prøver vi at lære dem at være et hold, at glæde sig over når der bliver scoret mål (også dem i den forkerte ende) og stoppe/igangsætte spillet. Hos de større ligner de mere rigtig kamp. Efter hvert mål gives bolden dog op ved midten og alle spillere ligger på maven i deres respektive mål før spillet sættes igang.

Efter træning samles vi i klubhuset og får frisksjkåret frugt og juice.

Det koster 225 kr for 3 måneder at være med til babyfodbold.

Her en video fra weekendens træning som vi har kaldt motorik og motivation.