B1908’s samarbejde med Fremad A

158

B1908’s samarbejde med Fremad A

B1908 har det seneste år haft et godt samarbejde med Fremad Amager om vores Øst-hold i ungdomsrækkerne, for at udvikle spillerne, og for at holde dem i klubberne/på Amager. Det har været gennem et samarbejdsaftale – men DBU har ændret kravene, så det fra sommer kræver en decideret overbygning at lave holdsamarbejde i de bedste rækker (allerede i år har vi dispensation), i form af et licens-/stjernesystem.

Ejerne bag Fremad Amager Elite har så – hvad nogen nok har set i på bold.dk og i Amagerbladet – valgt at bruge midler på et decideret akademi. Tankerne bag er for så vidt de samme (som de også er bag A27: Kastrup, Tårnby og Dragør), men dette ændrer jo på rollefordelingen, og her skal vi som klub gøre os nogle alvorlige overvejelser i løbet af den næste måned, om vi vil være med på disse ændrede betingelser, eller om vi skal fortsætte alene. Begge dele har fordele og ulemper, og begge dele betyder noget for klubbens vej fremover.

En overbygningsaftale kræver en ekstraordinær generalforsamling og godkendelse her, inden den egentlige ansøgning d. 1/3. Bestyrelsen forventer at indkalde denne til tirsdag d. 25/2.

 

Bestyrelsen/Jens Henrik