B1908 HAR LAVET NY SPONSORAFTALE MED INTERSPORT & SELECT

238

B1908 har valgt at fortsætte det gode samarbejde med Intersport i Amagercentret ved Poul og Steffen. Samtidig skifter vi dog tøjsponsor til det velkendte danske firma Select. Select er jo først og fremmest verdenskendt for deres meget kvalificerede bolde, men byder samtidig også på kvalitetstøj og diverse relevante trænings- og kamptilbehør. Derudover har Select nogle fornuftige priser på deres sortiment, og med beliggenheden i Glostrup sikres der desuden stabil levering.

Aftalen gælder de næste 3 år og betyder, at alle B1908-hold – når der skal købes nyt – spiller i Selecttøj, købt gennem Intersport i Amagercentret. Der skal naturligvis ikke smides tøj ud med den gamle tøjsponsor, men løbende skiftes ud. 1. senior spiller dog i Selecttøj fra første turneringskamp 24. marts.

Aftalen betyder, at alle B1908-hold og – afdelinger køber deres tøj, bolde, veste og yderligere tilbehør, gennem de indkøbsansvarlige for hver afdeling (senior: Sten, Kenneth, Bent & Jens Henrik, piger: Eddie, drenge: Michael Kok, bestyrelsen: Jens Henrik), hos Intersport i Amagercentret.

En hel del af tøjet hænger allerede på stativet i kontoret, så man kan se størrelser, men der kommer mere. Samtidigt er der ved at blive lavet diverse B1908-tøjpakker til både kamp og træning til en fornuftig pris. Information kommer snarest til at ligge i klubhuset og på hjemmesiden. Senere bliver der lavet en decideret hjemmeside for B1908-produkter.

Man kan stadigvæk købe ind i Intersport i Amagercentret med 20% rabat på vejl. priser. Samtidigt støtter man B1908. Man skal dog være registreret – hvad en del medlemmer allerede er – så vi vil gerne opfordre alle medlemmer til at lade sig registrere som B1908-købende medlem, så både en selv og klubben får gavn af det.

Vi ses frem til et godt samarbejde.

Bestyrelsen B1908