B 1908 indtog Bremen

225

B1908’s pige afdeling rejste til Bremen til for at deltage i mini VM – og turen blev en stor succes. Både socialt og sportsligt. Fantastisk initiativ af trænere og forældre – det er den slags oplevelser Jeres børn vil huske i lang tid.

Træner Stjans fortæller: ”Fredag d. 15.6 kl. 8.30 drog ca. 53 piger fra U-11, U-13 og U-14 med tilhørende trænere og forældre mod ”Mini VM” i Bremen. Der blev i den grad provianteret alverdens slik, og i rigelige mængder, på færgen. Hvilket man kunne høre og mærke på pigerne, da vi kom ned i bussen igen. Vi ankom til Bremen kl. 16.30 og skulle så indkvarteres på en skole som lå ca. 1,5 km. fra fodboldanlægget. Her kom den første overraskelse så…… Jeg havde taget et helt almindeligt, men ganske udmærket, syntes jeg, oppusteligt liggeunderlag med. Men pigerne havde så i den grad luksusudgaverne med. Når de blev pustet op, blev de jo nærmest højere end dem selv, og i flere etager. Efter vi havde gjort os klar på skolen skulle vi over til indmarch kl. 19.30.

U-13 og U-14 var Argentina.  Man må sige at de forskellige hold havde i den grad taget det til sig med, at vi skulle til ”Mini VM”. De var virkelig opfindsomme. Vi havde heldigvis noget farve med, så vi kunne male os på kinderne, tuttelihut, så var vi alle Messi.  U-11, 2 var Danmark og U-11, 1 var Sverige.

Alle hold skulle allerede starte med at spille den første aften. U-11, første hold vandt deres kamp. U-11, andet hold tabte desværre deres. U-13 vandt også. U-14, vi tabte 1-0, hvilket var vildt ufortjent. Vi sad på alt spillet, havde 2 skud på overliggeren, 1 skud på stolpen og ja i det hele taget var det et skydetelt, vi udsatte de andre for. De andre havde 1 angreb, hvilket jo desværre var nok, da de jo scorede på dette angreb. Spillerne fik stor ros efter kampen, selvom vi havde tabt.

Så var det hjem til skolen igen og tidligt i seng……Sikken en fest pigerne havde. Der var ro kl. 01.

Lørdag startede med ”sund” morgenmad kl. 8. Den sunde morgenmad bestod af hvidt brød og

Lørdag spillede vi alle hele dagen, med både sejre og nederlag til følge. U-14 spillede 2 kampe og vandt begge. Vi gik videre til finalepuljen som 2’er. Vi spillede den sidste kamp kl. 11.30 og skulle så spille 1/8 dels finale kl. 17.30. Da kl. blev 17.30 gik vi over på stadion, hvor vi skulle spille. Troede vi. Uruguay som vi skulle møde var taget hjem…… Nok aldrig sket før, at en 1/8 finale til et VM bliver aflyst pga. det ene hold er taget hjem. U-11, 1, stadig ubesejrede efter dag 2. Endnu en helt fantastisk dag med masser af god fodbold fra alle hold. Samt ikke mindst de vildeste heppekor til alle kampene. Fedt at se hvordan alle pigerne pludselig følte sig som en del af alle hold. Stor ros til pigerne. Man blev sgu helt stolt af at være en del af det.

Kl. 18 stod den så på mad og landskamp på storskærm sammen med ca. 100 andre danske piger og trænere. Det var sgu en fantastisk kulisse og oplevelse. Oplevelsen blev jo selvfølgelig heller ikke mindre af, at Danmark vandt 1-0 på mål af Yussuf Poulsen.

Så skulle vi igen hjem på skolen. Da vi kom tilbage til skolen skulle alle pigerne da lige ud og shoppe…… altså en masse slik. Derudover havde pigerne åbenbart ikke fået nok fodbold i løbet af dagen. Så den stod på ”Gris” i flere timer. Super hyggeligt. Da klokken blev 22.30 var det på tide at gå i seng. Så i dag skal vi da tidligt i seng  Øh…… Næh….. Vores fantastiske hollandske naboer syntes, de skulle give den gas i dag. Så vi skulle ikke tidligt i seng. Kan godt være at Jimmi, træner for U-13 ikke er verdens største…. Men hollænderne blev nu alligevel bange for ham og slukkede musikken, da han pustede sig op.

Søndag morgen skulle vi jo igen ned til den helt store morgenbuffet af Nutella og hvidt brød.

U-14 startede med at spille kvartfinale, mod et helt vildt godt hold, fandt vi ud af. Vi spillede ikke nogen god kamp, dertil var de andre for gode, men hold fest der blev kæmpet. Vi spillede faktisk 0-0, hvilket betød at vi gik direkte til straffe. 3 fra hvert hold. Vi havde her chancen da de andre brændte et, men vi brændte desværre også og også på det næste spark. Super ærgerligt, men dog retfærdigt. Men vi vandt den næste kamp og skulle så spille om 5-6 pladsen. Den tabte vi mod verdens største U-15 piger. De lignede nærmest nogen, der spiste vores piger til morgenmad.

U-11, 1, havde spillet sig frem til, at de bare skulle vinde den sidste kamp, så var de i finalen. Tænker, at hvis I havde lyttet godt efter på Amager, så kunne I høre pigerne råbe….”Kom Så, 8’erne”. Der blev heppet fra alle. U-11, 1, vandt og var nu i finalen….. Mod Lyngby. Sikken en finale og sikke en stemning. Det var så vildt. Kampen endte i straffesparkskonkurrence og vores piger vandt.

 

Så var det tid til at køre tilbage mod Amager. Kl. var 17, så hvis vi sprang pausen over og spiste på færgen kunne vi være hjemme kl. 23. Vi nåede færgen kl. 20.15 og gik alle op og fik det store kolde bord.

Kl. 21 var vi i Rødby, god mellemtid. Tjaaa. Der er 2 ting i denne verden man ikke kan styre. Det er naturen og så desværre vores bus, som gik kaput lige ved paskontrollen. Hvad gør man når bussen er i stykker… ja så tager vi da lige en fodboldkamp imod Politiet og Hjemmeværnet.

Kl. 00.30 blev vi så hentet af 2 nye busser, som kørte os til klubhuset, hvor vi ankom omkring kl. 02.30.

Tak til alle jer fantastiske piger, trænere, holdledere og forældre som var med til at gøre denne tur uforglemmelig.

B.1908 piger styrer hele verden”