Aktiv weekend i 8erne

144

Det har været en travl fodbold weekend i 8erne hvor de fleste hold var i kamp, til stævne eller på tur. Her er et lille udpluk af aktiviteterne:

Lørdag måtte babyfodbold rykker in bag klubhuset for at gøre plads til Bones cup arrangeret af trænerteamet bag vores u10 drenge.

Masser af hold fra hele storkøbenhavn var meldt til af der var fuld aktivitet på kunsten fra tidlig morgen til sen eftermiddag.

 

For U11 pigerne blev en udsat 8M kamp mod Hvidovre blev vekslet til deltagelse i B1908 U10 drenges hjemmestævne, Bones Cup.

Efter en noget sløv start med tre (knebne) nederlag til følge, så tog pigerne revanche i placeringsspillet og sluttede flot af med at spille 1:1 mod AB Tårnbys U10 drenge.

Pigerne blev en fodbolderfaring rigere, og endnu en gang viste de, hvor langt man kan komme med energi, sammenhold og kampgejst.
Så forældre og ikke mindst træner er super stolte på pigernes vegne, og mere end et drengehold er i dag blevet overrasket over, hvor meget vores piger går til stålet.

Tillykke med de velfortjente medaljer, til Agnes, som to gange blev præmieret for kampens detalje, og ikke mindst til Vigga, der valgte at bruge sin 10 års fødselsdag med holdet 🇩🇰 🇩🇰

 

Sådan vores U11 drenge tager en 3 plads med hjem fra Horsens Pokal Cup her Søndag eftermiddag

Dejlig formiddag for U7 hos ABT. Solen skinnede, humøret var højt og så er der jo bare (uanset årgang) nogen sejre der er sjovere end andre..som f.eks. At vinde 6-0 over Fremad Amager

 

Debut til 4 nye piger i B1908 trøjen, 3 kampe med god fight og mange mål (til modstanderne;-) 2 timer med godt vejr og 1 fantastisk god chokolade kage:

Og U8/9 pigerne var til første 5 mands stævne:

1. Kamp på Frederiksberg der er 5-mands Super dygtige piger, der lige skal lære det

 

 

Tilsidst en lille video fra babytræningen på græsset bag klubhuset

Der har været masser af andre hold i aktion som ikke er nævnt her. Man kan sende indslag til thomas@b1908.com eller bede om at blive oprettet som skribent hvis man vil være mere synlig på klubbens hjemmeside.