DS-holdet tabte i Birkerød

182
Foto: Speich/Fey Film Team

B 1908 tabte 1-0 til Birkerød og er fortsat på sidstepladsen i Danmarksseriens pulje 1.

B 1908 skulle lørdag forsøge at følge op på sidste weekends flotte sejr over Fremad Valby, men i Birkerød lykkedes det ikke at finde nøglen til at knække hjemmeholdet, der er oprykkere fra Sjællandsserien.

Otterne var uden karantæneramte Kristian Glyø og skadede Mathias Bukhave og Kristian D. Larsen. Benjamin Vielsted og David Chernet udgjorde derfor det nye midterforsvar, der langt hen ad vejen gjorde det fornuftigt.

Hurtig føring til Birkerød
Men efter ni minutter måtte David Chernet kapitulere over for et indlæg fra venstre, der endte i hovedet på Morten Rønne, som kunne heade Birkerød foran 1-0. Chernet tog dog revanche senere i halvlegen, da han med en lang tå direkte forhindrede en 2-0-scoring.

Selv samme David Chernet havde otternes største chance i første halvleg efter et hjørnespark, men den tidligere B 1908-målmand Ovays Azizi reddede hans hovedstød til hjørnespark.

Flere løse chancer
Pausestillingen var 1-0 efter en første halvleg, hvor det var Birkerød, der skabte de største chancer. I de sidste 45 minutter var otterne bedre med og fik også et par chancer. Simon Sinkjær var pludselig ganske fri efter en forsvarsfejl, men fik ikke afsluttet ordentligt.

Også indskiftede Jesper Larsen fik en chance, men hans afslutning i en vanskelig position gik langt over mål. I den anden ende havde Birkerød flere forsøg inden for målrammen, men de blev reddet af Jakob S. Jensen i målet og blokeret i forsvaret.

Lokalbrag mod AB Tårnby
Og så endte det hele med en 1-0 sejr til Birkerød i en kamp, hvor otterne ikke lykkedes med at lægge nok pres på modstanderne, og hvor for mange opspil endte i det rene ingenting.

Forhåbentlig bliver det bedre tirsdag aften, hvor B 1908 hjemme i Sundby Idrætspark tager imod AB Tårnby i en udsat kamp. Lokalderbyet bliver fløjtet i gang allerede klokken 17 med forhåbentlig mange tilskuere på lægterne.

KAMPFAKTA
Lørdag 23. september 2017
Danmarksserien, pulje 2
Birkerød – B 1908 1-0 (1-0)
1-0 Morten Rønne (9)
Advarsler: Simon Sinkjær, B 1908 (6)
Saleem Nanji, B 1908 (24)
Jesper Larsen, B 1908 (90+3)
Christian Schultze, Birkerød (90+4)
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey, David Chernet, Benjamin Vielsted, Saleem Nanji, Abdoulie Njai, Martin Lisborg, Rune Christensen, Khamis Akida (Jesper Larsen, 69), Patrick Bielefeldt (Patrick Fleischer, 76), Simon Sinkjær (Erik Bang, 76)
Dommer: Morten Christoffersen
Tilskuere: ca. 100 på Birkerød Stadion