Nederlag trods overtal

332

Trods overtal i 75 minutter tabte B 1908 2-0 til GVI og dumpede ned på sidstepladsen i Danmarksserien, pulje 2.

Heller ikke i femte forsøg i efteråret lykkedes det B 1908 at vinde i Danmarksserien. Et stærkt GVI-mandskab, der spillede i undertal i 5/6 af kampen, besejrede et pauvert otter-mandskab, der havde ualmindeligt svært ved at skabe chancer.

I forhold til den seneste kamp var otterne uden skadede Kristian D. Larsen og Kristian Glyø. Benjamin Fey var tilbage i startopstillingen, og i front fik Simon Sinkjær chancen fra start.

Udvisning efter 14 minutter
GVI åbnede kampen med stor energi og fik hurtigt tilspillet sig to store chancer, hvor to gode redninger af Jakob S. Jensen forhindrede en hurtig føring til hjemmeholdet. Efter et lille kvarter blev GVI reduceret til ti mand, da Frederik Jensen fik sin anden advarsel.

Men otterne formåede ikke at udnytte overtallet. Efter tyve minutters spil blev en bold sendt ind i feltet, hvor bomstærke og altid målfarlige Nick Christensen kom højest til indlægget og headede bolden i mål til GVI-føring 1-0.

Keeperen snydt
Og det skulle blive værre endnu. Efter 36 minutter sparkede GVI’s keeper en lang bold frem til Rune Friis. Han afsluttede resolut og snød fuldstændig Jakob S. Jensen i B 1908-målet, der stod forkert placeret i situationen.

Et ufarligt langskud fra Abdoulie Njai var otternes eneste mulighed inden pausen, hvor B 1908 havde umådeligt svært ved at tilspille sig chancer. Bolden blev spillet fint rundt på banen, men afleveringerne, der skulle splitte GVI’s forsvar udeblev.

Offensiv satsning
Træner Lasse Theis skiftede to mand i pausen og satsede mere offensivt med kun tre mand i bageste kæde. Der kom mere drive i otternes spil, men godt blev det aldrig, og holdet havde fortsat svært ved at producere chancer.

GVI havde to store chancer i anden halvleg, og først mod slutningen af kampen kom otterne til noget, der lignede afslutninger – dog uden at de var farlige. Dermed endte det med en 2-0 sejr til hjemmeholdet.

Grund til panderynker
Nederlaget sender B 1908 ned på sidstepladsen i Danmarksserien, pulje 2. GVI er et godt hold, og otternes nederlag var derfor ikke overraskende. Men måden det skete på, giver anledning til panderynker.

Der er med andre ord masser at arbejdet med i den kommende uge, inden det går løs i lokalopgøret mod AB Tårnby på lørdag klokken 13 i Sundby Idrætspark, hvor forhåbentlig mange tilskuere møder op for at støtte holdet.

Se video fra kampen på b1908fans.dk

KAMPFAKTA
Lørdag 2. september 2017
Danmarksserien, pulje 2
GVI – B 1908 2-0 (2-0)
1-0 Nick Christensen (20)
2-0 Rune Friis (36)
Advarsler: Frederik Jensen, GVI (5)
Rune Christensen, B 1908 (61)
Abdoulie Njai, B 1908 (69)
Matin Husaini, GVI (86)
Udvisning: Frederik Jensen, GVI (14) – anden advarsel
B 1908’s hold: Jakob S. Jensen, Benjamin Fey (Khamis ‘Junior’ Akida, 46), Saleem Nanji, David Chernet, Benjamin Vielsted, Rune Christensen, Abdoulie Njai, August Rosenmeier (Festim Mustafi, 46), Jesper Larsen, Martin Lisborg, Simon Sinkjær (Patrick Bielefeldt, 81)
Dommer: Casper Thorsøe Jr.
Tilskuere: ca. 200 i Nymosen