3 sejr på stribe for U17

107

Efter en hård kamp imod AB, tog vi imod BSF, som ikke var kommet så godt fra start, men det gjorde de så imod os.

Kampen startede med at vi havde bolden meget og BSF lod os spille fodbold. Det var første gang vi prøvede det og det skulle vi lige vænne os til.

Efter små 10 minutter, bliver Julle fundet imellem kæderne og han driver bolden forbi 3 mand, hvor den sidste så fælder ham. Vi er ikke i tvivl om, at Julle er i feltet, men dommeren dømmer frispark på kanten af feltet. Uheldigvis sparker Julle over mål.

I perioden efter, kom BSF rigtig godt med og efter 14 minutter burde de være kommet foran, men en sløj afslutning, gjorde det nemt for Albert. Men BSF nærmede sig langsomt målet og havde flere tiltag, der var ved at blive farlige.

I korte periode, kom vi frem til lidt og et kvarter før pausen, finder Julle flot Jacub, men målmanden redder.

10 minutter før pausen kom BSF foran 1-0. En lang bold over forsvaret, sender deres angriber af sted og med en tvær aflevering finder en han fri medspiller, der scorer hos en chanceløs Albert.

Lige før pausen, er vi tæt på. Julle finde Mo på kanten, der smider et indlæg tilbage til Julle, men afslutningen røg over mål.

Efter pausen startede vi bedst, men alligevel kom BSF foran 2-0. Vi var ikke hurtige nok over en løs bold, og så kører BSF en omstilling og så stod den 2-0.

Men vi lod os ikke, slå så let ud. Bare 5 minutter senere kom reduceringen. Julle finder Jacub med en stikning og alene med målmanden, dribler han forbi og sparker den i et tomt mål.

Bare minuttet senere, får vi udlignet. BSF har lige givet bolden op og får smidt den væk. Den ender ved Asim, der finder Francis, som driver bolden frem og ud af det blå, smækker han den helt op i krydset og så stod den 2-2

Rigtig flot sparket af Francis.

Midt i 2. halvleg er vi tæt på 3 gange, inden for 2 minutter. Først er Johannes tæt på efter et hjørne, mens hans hovedstød går lige forbi mål. Lige bagefter får Jacub chancen, men over mål. Til sidst smider Johannes bolden til bagerste, hvor Oliver får headed, men uden succes.

Anderledes succes havde Francis. 10 minutter før tid, bringer han os på 3-2 med sit andet mål. Den her gang er det Oliver, der lægger op til målet.

5 minutter før tid, burde den være blevet 4-2. Julle finder igen Jacub, der denne her gang, sætter bolden oppe i det korte hjørne, men målmanden hiver en fantom redning ud af ærmet og skubber den til hjørne.

I slut minutterne er vi lige ved at smide det hele, men 3 afgørende redninger fra Albert holdte BSF fra flere mål og så kunne vi fejre vores 3. sejr ud af 3 mulige.

Dagens hold: Albert ( c ) – Edvard – Johannes – Sebastian – Oliver – Mag – Asim – Julle – Jacub – Mo – Francis

Bænken: Yassin – Amin – Adam

Man of the match blev Francis med 10 stemmer foran Oliver med 2

Dagens tal:

28 min 0-1

46 min 0-2

51 min 1-2 Jacub / Julle

52 min 2-2 Francis / Asim

71 min 3-2 Francis / Oliver

De bedste hilsner

Rasmi Khalil